završeno - Holistička radionica uživo “Zdrav probavni sistem”

Dragi moji ljudi,

Praznična atmosfera polako prolazi, a nama ostaje da pomognemo tijelu da svari gozbe i ubrzamo metabolizam.

 

Vjerujem da vas ima dosta koji ste umjereni sa hranom bez obzira na praznike, ali znam da nas ima i onih koji još uvijek lakše skliznemo u pretjerivanje sa hranom.

U koju god da kategoriju spadate tijelo će vam biti zahvalno da poradite na svom probavnom sistemu i pomognete svom stomaku da izbaci toksine, suvišnu hranu, teško svarljivo, sve ono što nam možda ne prija i ubrzate probavni trakt.

 

Zašto pretjerujemo sa hranom?

 

Hrana je jedan od osnovnih 6 izvora energizacije i jedan od dva izvora kojem najčešće pokušavamo nesvjesno da nadomjestimo nedostatak energije.

Kada osjetimo pad energije često pribjegavamo ubacivanju hrane u svoje tijelo kako bi se osjetili bolje. Isto tako neki ljudi često pribjegavaju dužem spavanju kako bi nadomjestili energiju koja fali.

Isto tako vrlo često ni jedno ni drugo ne daje željene rezultate, a razlog je jer našem tijelu možda treba i drugih izvora energizacije.

Ostali izvori energije su sunce, voda, vazduh i meditacija.

Za sunce i vodu ću vas podsjetiti da se izlažete/uzimate češće, a za disanje i meditaciju ću se pobrinuti da vam pomognem kroz praksu Kundalini Yoge!

 

Kakav je koncept holističkih radionica?

 

Pošto praznici mnogima donesu i emotivnu težinu zbog velikih očekivanja, ali i fizičku težinu zbog pretjerivanja sa užitcima u hrani, za vas sam spremila drugu po redu HOLISTIČKU RADIONICU pod nazivom „Zdrav probavni sistem“ koja se sastoji od dva dijela:

U prvom dijelu ćemo istražiti i ispitati uvjerenja i odnos prema hrani te postaviti realna očekivanja u vezi svog fizičkog zdravlja i izgleda do ljeta 2022. U drugom dijelu ćemo raditi set vježbi (Kriyu) koja je namjenjena za zdrav probavni sistem.

Dobra vijest je da su vježbe super jednostavne,a super učinkovite čemu ćete i svjedočiti!

 

 

Detalji su sledeći:

ŠTA? HOLISTIČKA RADIONICA „Zdrav probavni sistem“

GDJE? Knightbridge škola (sportska sala), Tivat

DATUM? Četvrtak 13.01

VRIJEME? 19:30 do 21h

KO? NLP Trainer&Coach i Kundalini Yoga Učiteljica Dragana Ghana Knežević

CIJENA: 10 eura ukoliko podjelite (share) POZIV(post- kada bude objavljen na IG i FB-u) NOVOG "PROdiši sa Ghanom" IZAZOVA  i tagujete @ghana_knezevic; 20 eura ukoliko ne želite dijeliti poziv izazova. Instrukcije za uplatu ćete dobiti nakon prijave.

PRIJAVA: popunjavanjem formulara ispod ili putem maila info@ghana-pokreni.me

 

 

Da pročitate više o Kundalini Yogi i njenim benefitima te regularnim sedmičnim časovima online klikni ispod:

 

Pročitajte

 

Vidimo se i da uživo osjetite benefite Kundalini Yoge i grupnog koučing pristupa!

Vaša GhanaPodelite na | Podelite na

PRIJAVITE SE: