O Ghani

Dragana Ghana Knežević

 

 

Diplomirani inženjer organizacionih nauka, NLP Trainer & Coach, Reiki Majstor, Kundalini Yoga Učitelj.

 

Dugi niz godina je radila u operativnom i prodajnom timu mega yacht marine Porto Montenegro, gdje je imala priliku da kreira i postavlja operativne procedure i obučava timove na temu odnosa sa klijentima po najvišim standardima. Nakon toga, kao podrška i partner firmi „Energy House“ formira ogranak ove firme u Crnoj Gori, pa zatim osniva svoju organizaciju „Ghana & CO“ posvećenu ličnom & profesionalnom usavršavanju ljudi u Crnoj Gori.

 

Dragana Ghana Knežević biće podrška na putu vašeg uspjeha. Ghana se proučavanjem ličnog i profesionalnog rasta bavi od 2010. kada pred kraj studija kreće sa proučavanjem NLP metode za lični i profesionalni uspjeh. Redovno od 2015. organizuje edukativne događaje na temu ličnog razvoja, primarno na primorju Crne Gore, a posebno se kao NLP Trainer & Coach posvećuje i direktnom podučavanju i prenošenju svih stečenih vještina. Od 2016. godine organizuje i izvodi NLP internacionalno sertifikacione treninge u Tivtu (Porto Montenegro) , Herceg Novom (Lazure Marina & Hotel) a od jeseni 2022.i u Podgorici.

 

O ghani Dragana Ghana Knežević

 

Autorka je i mnogih besplatnih informativnih radionica, kao i autorskih radionica "Energija cilja", "Pokreni energiju usjeha", „Igra štikle & đona“,“Oslobodi se negativnosti & prodiši“, „Upoznaj Koučing“ i mnogih drugih. U ovim radionicama kroz povezivanje principa i metoda za lični i profesionalni rast i razvoj pomaže pojedincima da spoznaju svoj pun potencijal i žive zdravo i ispunjeno na svim poljima.

 

Kao NLP Trener&Coach, Reiki Majstor i Kundalini Yoga Učitelj  svedoči da su za realizovnje života kakav želimo, sveobuhvatno i jasno definisan cilj i asertivna komunikacija s jedne strane i energija koja sve pokreće s druge strane iste medalje i zato će i vama biti podrška na putu ostvarenja punog potencijala. Inicijator je i kreator brojnih edukativnih događaja na temu ličnog i profesionalnog rasta i razvoja inspirisana potencijalom koji se krije u svakom pojedincu. 

 

Ghana je srećna supruga i majka jedne djevojčice.