Iskustva

Iskustva NLP Practitioner polaznika

 

 

ZANA PAVICEVIC

Žana Pavićević, fizioterapeutski tehničar

 

NLP edukacija otvorila mi je oči i promjenila moj pogled na svijet, odnosno razne ljude i situcije. Svaki modul pojedinačno dao mi je novu sliku i način kako da napredujem u bilo kojoj vrsti komunikacije, na bilo kom nivou.

Milica Boca, Bachelor menadžmenta u finansijama

 

Tokom NLP edukacije sam se ponovo povezala sa sobom i vratila svoje samopouzdanje. Otkrila koja uverenja su mi činila loše i koje sve vrline posedujem. najbolja stvar koju sam sebi mogla da pružim je NLP Practitioner.

Vanja Ćetković, Bachelor primijenjene fizioterapije

 

NLP edukaciju predlažem svima koji žele kvalitetniji život i koji znaju da zaslužuju više u životu. NLP edukacija ti prvenstveno pomaže da upoznaš sebe, da sagledaš svoje dobre strane i mogućnosti ali i da otkriješ svoja nepodržavajuća uvjerenja i polako ih mijenjaš.

Violeta Bujišić, Direktorica Boka Business Services DOO

 

Ova edukacija menja način komunikacije na svim poljima i menja odnose kao i poglede na život. Od srca bih je preporučila posebno svim mamama jer su komunikacija i odnos sa decom najvažniji za njihovo odrastanje.

Sunčica Zec, Trenerica košarke, Sunce Centar

 

Dobila sam i više nego dovoljno za dalje, a to je i bio cilj. Da me neko pokrene i vrati na put.

Danka Korovljević, Direktorica filijale Herceg Novi,Erste banka AD Podgorica

 

Za mene je NLP otkriće, vrli novi svijet za kojim sam nesvesno tragala

Marija Stevanović, Scotch Whisky International, Ghana&CO

 

Smatram da je NLP edukacija upravo sve što nam nedostaje u životu. Nakon ove edukacije sa svim znanjem i naučenim tehnikama zaista postajemo jedna nova unapredjena verzija sebe.

Zagorka Komljanović, Diplomirani matematičar

 

NLP edukacija je u moj zivot donijela konkretne tehnike koje su mi bile neophodne na putu samospoznaje. NLP sa svojim pristupom osvijetljava dijelove našeg karaktera do kojih nije lako doći i pruža mogućnost i alate pomoću kojih slobodnom voljom mijenjamo sve nepodržavajuće aspekte.

Sanja Krivokapić, Diplomirani primijenjeni psiholog

 

Sa njim naučimo da budemo hrabri, odlučni i što je najvažnije usvojimo moć uspješne komunikacije – jezik ljubavi - jer to je zapravo osnova za srećan i uspješan život u zajednici čiji smo dio. Vidim, čujem, osjećam tebe ali prije svega vidim, čujem i osjećam sebe - jer jedino tako zajedno smo jači!

Jela Mrdak, Diplomirani ekonomista

 

Ušla sam u NLP da unaprijedim komunikaciju sa drugima. Ispostavilo se da kroz ove tehnike prvenstveno radimo na komunikaciji sa sobom, a iz toga proizađe i komunikacija sa drugima. Spustila sam loptu, nisam više u fazonu sve i odmah, razmišljam o svojim vrijednostima, mijenjam uvjerenja, čitam i planiram, jer sam usvojila tokom NLP-a da nam ne prolazi vrijeme već život.

Bosiljka Kulišić Čavić, Master instrumentalne pedagogije i izvodjaštva klasične muzike

 

NLP edukacija u mom zivot zauzima posebno mjesto. Pored sveg obrazovanja, radnih i životnih iskustava, zahvaljujući NLP-u sam produbila komunikaciju sa samom sobom, razumijevanje same sebe, kao i svjesno posmatranje i razumijevanje drugih.

Jadranka Gajić, Spec. predškolskog vaspitanja

 

Promjene su svakako tu, ne to nisu promjene koje se dešavaju preko noći, još uvjek sam u procesu pozitivnih promjena. Osvjestila sam mnoge stvari. NLP nam daje tehnike kako da odredjene stvari sprovedemo u djelo, dakle u realnom životu.

Ivana Katurić Pokrajac, dipl.ecc., Alter Modus, Herceg-Novi

 

NLP practitioner edukacija je ispunila sva moja očekivanja i puno više od toga. U želji da radim na sebi nisam znala odakle da krenem; NLP mi je pružio savršeno isplaniranu i organizovanu edukaciju koja me je pokrenula ka putu ostvarenja novih velikih ciljeva u svim oblastima života.

Nataša Ilić, Menadžer prodaje

 

NLP edukacija je produbila moja već postojeća znanja, dodatno pokrenula istraživanje o sebi.

Kristina Sestak, Dipl. Psiholog

 

NLP edukacija mi je dala fenomenalne ljude, prijatelje, uzore, beskonačnu podršku, iskustvo vrijedno suvog zlata, i sve to sam našla među ljudima koje možda nikad ne bih srela ili sa kojima ne bih zašla u dublji odnos. dala mi je čopor vučica koje žive promjenu i sa kojima ću da mijenjam svijet.

Jelena Samardžić, Poslovni konsultant i mentor za razvoj mikro biznisa „S consulting company“ d.o.o., Kotor

 

Kroz NLP sam spoznala svoja najdublja ograničavajuća uvjerenja, kao i tehnike kako da ih promjenim. sve to, kao i mnoge druge tehnike koje sam savladala uticale su da počnem da živim svoju svrhu i da više ne preispitujem svoje postupke, jer shvatam da su oni u skladu sa njom. Ovom edukacijom sam dobila mnogo i od srca je svima preporučujem.

Itana Glušac, Viša saobraćajna

 

Naučila sam kako da upravljam svojim stanjima, postavim ciljeve, proširim percepciju, prikupim informacije i povećam fleksibilnost, bolje čujem (verbalno i neverbalno), efikasnije komuniciram - da budem najbolje ja.

Snežana Kršikapa, Pedagog

 

Odlična edukacija, puno korisnih tehnika i alata za samoprocjenu, vrlo profesionalna organizacija cjelokupne obuke.

Dušanka Meštrović, Preduzetnica, direktor DOO ‚‚MIND Company'', Tivat, Crna Gora

 

Mislim da je NLP edukacija jedna od najkorisnijih edukacija koje savremeni čovjek može i treba da priušti sebi. Ona je značajna u mjeru važna za lični porodični i poslovni kontekst života. NLP je definitivno promjenio moj život.

Sandra Rašković, Spec. marketing menadžmenta

 

Osvijestila sam neka stanja, nadogradila postojeće i razvila nove vrline, naučila da definisem i postavim ciljeve, da se usidrim u situacijama u kojima bih nekada postupala ishitreno.

Alen Balić, Serijski preduzetnik

 

Danas, nakon završenog NLP Practitionera i upisanog NLP Mastera najznačanije promjene koje je NLP edukacija izazvala kod mene su: sposobnost da ostanem prisutan u trenutku, zatim dafokusiram misao, te da je u redu da pokažem emocije i ne budem "savršen".

Sanja Jočić, Reservations Manager

 

Jedno jako lijepo i korisno iskustvo, upoznala sam mnogo dragih ljudi. predavanja su bila zanimljiva, čini ti se da sve znaš a u stavri ništa od toga nisi koristio.

Mirjana Bobić, Dipl. ekonomista / Menadžer za hotelijerstvo

 

Nakon NLP iskustva ja sam osoba koja intenzivno živi u sadašnjem trenutku, sa poprilično osvešćenim trenutnim vrednostima i uverenjima, vrlinama i manama, ciljevima, potrebama, izborima i izazovima, osoba sa nekim novim interesovanjima.

Milica Stepanov, Spec. primjenjene fizikalne terapije

 

U toku NLP edukacije i radu na ciljevima rodila se predivna vizija koja će uz pomoć mnogobrojnih  NLP tehnika biti veoma brzo i lako ostvarena. Radujem se svakom novom koraku, jer život nije ništa drugo do prekrasna pustolovina a moja je upravo počela!

Maja Gašparini, Dipl. pravnica

 

Kroz NLP sam otkrila da zapravo volim promjene, još više volim što mijenjam sebe da bi mi bilo bolje tj. da bih se osjećala bolje i zaista se osjećam bolje.

Olga Vujović, Spec. predškolskog vaspitanja

 

Tokom edukacije definisala sam svoje ciljeve i prioritete, čak sam neke manje ciljeve ostvarila, dok ostale, naizgled velike, tek treba da ostvarim.

Bojana Radonjić, Dipl. ekonomista

 

Prezadovoljna sam kako organizacijom tako i pruženim znanjem tokom ove edukacije!

Pazim na čemu mi je fokus. Pokrenula sam opet stvaralačku energiju koju sam negdje potisnula jedno vrijeme. Jasnije se izražavam i definišem što tačno želim u komunikaciji sa drugima.

Ana Knežević, Doktor stomatologije/ Stomatoloska ordinacija Dent medica, Nikšić

 

Tokom edukacije otkrila sam svoju vrlinu vješte komunikacije i moji talenti  dosli su do još većeg izražaja. 

Najveći utisak na mene su ostavili metamodeli i način precizne komunikacije.Tehnika koja nesumnjivo void smanjenju  nesporazuma u komunikaciji.

Moje mišljenje o NLP Practitioneru: Oduševljena sam što se konačno pojavio u Crnoj Gori i to tako fenomenalno organizovan u Porto Montenegru, što mu daje još veću vrijednost.

Moje mišljenje o treneru: Ghana je inovatorka, hrabra osoba koja živi ono što priča. Jako je inspirativna i draga. Pravi je majstor u pravljenju ugodne atmosfere. Na jasan i razumljiv način prenosi svoje znanje. 

Grupa je puna uspješnih ljudi i mislim da to nije slučajno. Uživali smo u druženju i razmjeni sličnih interesovanja.

Marija Pilastro, Prof. razredne nastave, Kotor

 

Vrline koje sam otkrila tokom NLP edukacije su da mogu biti istrajna ukoliko to želim, da smijem i mogu biti emotivna „do daske“ ( da to nije moja mana), da postaviti granice nije slabost, već vrlina i da na taj način poštujem i volim prije svega sebe

NLP edukacija je nešto što preporučujem svima od srca, a ako me pitate zašto, pa zato što ti pomaže da vidiš, čuješ i osjetiš sebe i svoje potrebe. Organizacija treninga je na zavidnom nivou, a vrijeme između modela raspoređeno tako da svaki modul može da „slegne“ do sljedećeg.

Ghana, prva asocijacija na nju je čista emocija i motivacija. Neko ko svakom treningu da poseban pečat. Neko se trudi da svakom polazniku da maksimum i vjetar u leđa. Da bude podrška ( a koliko nam ona nekad treba). Na svakom treningu se vidi koliko je emocije u njemu utkano i koliko uživa kada nam prenosi znanje koje ona ima, bez zadrške. Koliko se raduje svakom našem uspjehu, ali istinski raduje.

Grupa, hehe, ja bih to nazvala malom porodicom, bez preuveličavanja. Porodica u kojoj svako svakoga razumije, spremni da saslušamo jedni druge, podržimo. Tu nema ustručavanja, već možeš sve da ispričaš, sve što ti leži na duši, bez straha da će te neko ismijati, jer znaš, osjećaš i vidiš da te razumiju.

Nađa Backović, Pedagog, spec.Art pedagogije, JPU “Bambi” Tivat

 

Naučila sam da bolje, efikasnije i uspješno komuniciram, da mijenjam svoj život u skladu sa svojim vrijednostima, da mijenjam svoja negativna i ograničavajuća uvjerenja u pozitivna i podržavajuća, da postavljam svoje ciljeve, da povećam nivo samopouzdanja, a takođe i da se oslobodim nekih strahova. Sve više sam u skladu sa sobom, osnažena “iznutra”, shvatila sam šta želim i da kažem NE kada je to neophodno za moje najbolje dobro! NLP nam daje alat za srećan i uspješan život.

Moje mišljenje o NLP Practitioner edukacijii organizaciji treninga je da sam baš zadovoljna kako mi je edukacija pomogla da primjenjujem tehnike ličnog rasta i razvoja. Stekla sam nove vještine koje redovno primjenjujem. Promjene su uočljive, pozitivne sa puno korisnih tehnika i alata. Kada sam došla na NLP edukaciju, htjela sam da poboljšam svoju komunikaciju sa ljudima iz svog okruženja, prije svega sa mojim najbližima, da svoje snove i ciljeve  pretvorim u stvarnost, da sa svojim bližnjima izgradim odnos pun povjerenja i saradnje, i da neka svoja uvjerenja koja su me ograničavala promjenim. Sve sam to postigla, a veliku ulogu u tome ima naša Ghana ????. 

Organizacija treninga je dobro koncipirana, i hvala Ghani još jednom što me je vodila kroz ovu divnu edukaciju.

Moje mišljenje o Ghani i njenom načinu podučavanja je da sam jako zadovoljna kako vodi trening tj. edukaciju koja obuhvata niz zanimljivih prezentacija, demonstracija, feedback, diskusije, različite tehnike, procesne vježbe … 

Mirjana Perović, Preduzetnica, cvjećara “Five”Budva

 

Stekla sam samopouzdanje i znanje koje cu sa radoscu da nadogradujem. Jos jedna nesigurna i uplasena zena je dobila krila da poleti da upozna i ugleda sebe i svijet potpuno drugim ocima. Mnogo mi je lakse da komuniciram i da razumijem svoju djecu. Osjecaj krivice i osudjivanja sa najblizima je postao mnogo manji. Komunikacija na poslu sa klijentima je konkretnija, jasnija i mnogo lagodnija. Samim tim rezltati su bolji i vidljiviji na svim poljima. Granice se lakse postavljaju a izazovi lagodnije prihvataju i prevazilaze. 

Nikolina Brajović, Projektni Menadžer /Preduzetnica “B Solutions”

 

NLP edukacija je izazvala zaista bitne promjene u mom životu, prvenstveno kroz shvatanje ličnih obrazaca ponašanja, a onda i kroz razumijevanje odnosa sa drugim ljudima. Edukaciju sam inicijalno upisala da bih prevazišla teškoće u komunikaciji. Kako su moduli prolazili, ja sam nesvjesno usvajala znanja i sve više imala razumijevanja zašto neki ljudi reaguju i ponašaju se na određeni način i zašto ja baš tako reagujem na njih. Sada, nakon 9 mjeseci, mogu slobodno reći da sa 70% manje napora u komunikaciji ostvarujem značajno bolje rezultate.

Tamara Milenković, politikolog / TIM BIRO DOO TIVAT

 

Edukacija NLP- a je pozitivno i transformišuće uticala na sve sfere mog života. Mnogo sam naučila o sebi i o drugima, aksiomi su mi pomogli da shvatim ljude oko sebe, da shvatim da su oni moja ogledala i “da se niko nikome nije desio slučajno”.

Iskreno, kao neko ko je dugo radio u HR- u smatram da su znanja i tehnike NLP-a  neophodne kod građenja timskog duha korporacija kojih je u Crnoj Gori sve više i  više.

Ghana je uvijek bila na visini zadatka, čak i više od toga, puna podrške, strpljenja i ljubavi, što je rijetko. Ona je dodala „Svijetu malo boje, malo magije, malo pozitivnog ludila, malo neba, i okrenula je ringešpile u našim glavama...“

Željko Džogazović, Preduzetnik/ “Maxauto”

 

NLP edukacija je uticala na kompletan razvoj moje ličnosti,lični i profesionalni kako psihički tako i duhovno. Jako mi je pomogla da prije svega bolje razumijem sebe i druge ,uspostavilm bolji odnos sa sobom i svojim okolinom, da postavim granice i sebi i drugima, da lakše donesem odluke, sta želim a šta ne. Tehnike NLP su životne tehnike koje smo mi u životu svakako koristili,razlika je u tome da NLP svjesno, jasno i ciljano ima mehanizme i alate koji u kratkom roku, da kazem instant donesu promjene stanja ,emocija i reakcija.

Itana Glušac, Viša Saobracajna škola

 

NLP practioner bih uvela u školstvo! Daje vještine upravljanja emocijama,komunikacije,budjenje i upoznavanje sebe,lakše i brže postizanje cilja….

Trening je odlicno uredjen za sve tipove(vak) I lako je razumljiv a pritom i zabavan..

Dragana Knezevic je odličan trener,koja mi je pokazala veeeliko srce i razumevanje.

Dragana je veliki covek. Njeno podučavanje mi prija zato ću nastaviti Master kod Dragane. 

Grupa je predivna! Svi su harzmaticni,pozitivni,napredni…jednom reci sjajni! Dobila sam od grupe podrusku i druženje.