Iskustva

Iskustva NLP Practitioner polaznika

 

 

ZANA PAVICEVIC

Žana Pavićević, fizioterapeutski tehničar

 

NLP edukacija otvorila mi je oči i promjenila moj pogled na svijet, odnosno razne ljude i situcije. Svaki modul pojedinačno dao mi je novu sliku i način kako da napredujem u bilo kojoj vrsti komunikacije, na bilo kom nivou.

Milica Boca, Bachelor menadžmenta u finansijama

 

Tokom NLP edukacije sam se ponovo povezala sa sobom i vratila svoje samopouzdanje. Otkrila koja uverenja su mi činila loše i koje sve vrline posedujem. najbolja stvar koju sam sebi mogla da pružim je NLP Practitioner.

Vanja Ćetković, Bachelor primijenjene fizioterapije

 

NLP edukaciju predlažem svima koji žele kvalitetniji život i koji znaju da zaslužuju više u životu. NLP edukacija ti prvenstveno pomaže da upoznaš sebe, da sagledaš svoje dobre strane i mogućnosti ali i da otkriješ svoja nepodržavajuća uvjerenja i polako ih mijenjaš.

Violeta Bujišić, Direktorica Boka Business Services DOO

 

Ova edukacija menja način komunikacije na svim poljima i menja odnose kao i poglede na život. Od srca bih je preporučila posebno svim mamama jer su komunikacija i odnos sa decom najvažniji za njihovo odrastanje.

Sunčica Zec, Trenerica košarke, Sunce Centar

 

Dobila sam i više nego dovoljno za dalje, a to je i bio cilj. Da me neko pokrene i vrati na put.

Danka Korovljević, Direktorica filijale Herceg Novi,Erste banka AD Podgorica

 

Za mene je NLP otkriće, vrli novi svijet za kojim sam nesvesno tragala

Marija Stevanović, Scotch Whisky International, Ghana&CO

 

Smatram da je NLP edukacija upravo sve što nam nedostaje u životu. Nakon ove edukacije sa svim znanjem i naučenim tehnikama zaista postajemo jedna nova unapredjena verzija sebe.

Zagorka Komljanović, Diplomirani matematičar

 

NLP edukacija je u moj zivot donijela konkretne tehnike koje su mi bile neophodne na putu samospoznaje. NLP sa svojim pristupom osvijetljava dijelove našeg karaktera do kojih nije lako doći i pruža mogućnost i alate pomoću kojih slobodnom voljom mijenjamo sve nepodržavajuće aspekte.

Sanja Krivokapić, Diplomirani primijenjeni psiholog

 

Sa njim naučimo da budemo hrabri, odlučni i što je najvažnije usvojimo moć uspješne komunikacije – jezik ljubavi - jer to je zapravo osnova za srećan i uspješan život u zajednici čiji smo dio. Vidim, čujem, osjećam tebe ali prije svega vidim, čujem i osjećam sebe - jer jedino tako zajedno smo jači!

Jela Mrdak, Diplomirani ekonomista

 

Ušla sam u NLP da unaprijedim komunikaciju sa drugima. Ispostavilo se da kroz ove tehnike prvenstveno radimo na komunikaciji sa sobom, a iz toga proizađe i komunikacija sa drugima. Spustila sam loptu, nisam više u fazonu sve i odmah, razmišljam o svojim vrijednostima, mijenjam uvjerenja, čitam i planiram, jer sam usvojila tokom NLP-a da nam ne prolazi vrijeme već život.

Bosiljka Kulišić Čavić, Master instrumentalne pedagogije i izvodjaštva klasične muzike

 

NLP edukacija u mom zivot zauzima posebno mjesto. Pored sveg obrazovanja, radnih i životnih iskustava, zahvaljujući NLP-u sam produbila komunikaciju sa samom sobom, razumijevanje same sebe, kao i svjesno posmatranje i razumijevanje drugih.

Jadranka Gajić, Spec. predškolskog vaspitanja

 

Promjene su svakako tu, ne to nisu promjene koje se dešavaju preko noći, još uvjek sam u procesu pozitivnih promjena. Osvjestila sam mnoge stvari. NLP nam daje tehnike kako da odredjene stvari sprovedemo u djelo, dakle u realnom životu.

Ivana Katurić Pokrajac, dipl.ecc., Alter Modus, Herceg-Novi

 

NLP practitioner edukacija je ispunila sva moja očekivanja i puno više od toga. U želji da radim na sebi nisam znala odakle da krenem; NLP mi je pružio savršeno isplaniranu i organizovanu edukaciju koja me je pokrenula ka putu ostvarenja novih velikih ciljeva u svim oblastima života.

Nataša Ilić, Menadžer prodaje

 

NLP edukacija je produbila moja već postojeća znanja, dodatno pokrenula istraživanje o sebi.

Kristina Sestak, Dipl. Psiholog

 

NLP edukacija mi je dala fenomenalne ljude, prijatelje, uzore, beskonačnu podršku, iskustvo vrijedno suvog zlata, i sve to sam našla među ljudima koje možda nikad ne bih srela ili sa kojima ne bih zašla u dublji odnos. dala mi je čopor vučica koje žive promjenu i sa kojima ću da mijenjam svijet.

Jelena Samardžić, Poslovni konsultant i mentor za razvoj mikro biznisa „S consulting company“ d.o.o., Kotor

 

Kroz NLP sam spoznala svoja najdublja ograničavajuća uvjerenja, kao i tehnike kako da ih promjenim. sve to, kao i mnoge druge tehnike koje sam savladala uticale su da počnem da živim svoju svrhu i da više ne preispitujem svoje postupke, jer shvatam da su oni u skladu sa njom. Ovom edukacijom sam dobila mnogo i od srca je svima preporučujem.

Itana Glušac, Viša saobraćajna

 

Naučila sam kako da upravljam svojim stanjima, postavim ciljeve, proširim percepciju, prikupim informacije i povećam fleksibilnost, bolje čujem (verbalno i neverbalno), efikasnije komuniciram - da budem najbolje ja.

Snežana Kršikapa, Pedagog

 

Odlična edukacija, puno korisnih tehnika i alata za samoprocjenu, vrlo profesionalna organizacija cjelokupne obuke.

Dušanka Meštrović, Preduzetnica, direktor DOO ‚‚MIND Company'', Tivat, Crna Gora

 

Mislim da je NLP edukacija jedna od najkorisnijih edukacija koje savremeni čovjek može i treba da priušti sebi. Ona je značajna u mjeru važna za lični porodični i poslovni kontekst života. NLP je definitivno promjenio moj život.

Sandra Rašković, Spec. marketing menadžmenta

 

Osvijestila sam neka stanja, nadogradila postojeće i razvila nove vrline, naučila da definisem i postavim ciljeve, da se usidrim u situacijama u kojima bih nekada postupala ishitreno.

Alen Balić, Serijski preduzetnik

 

Danas, nakon završenog NLP Practitionera i upisanog NLP Mastera najznačanije promjene koje je NLP edukacija izazvala kod mene su: sposobnost da ostanem prisutan u trenutku, zatim dafokusiram misao, te da je u redu da pokažem emocije i ne budem "savršen".

Sanja Jočić, Reservations Manager

 

Jedno jako lijepo i korisno iskustvo, upoznala sam mnogo dragih ljudi. predavanja su bila zanimljiva, čini ti se da sve znaš a u stavri ništa od toga nisi koristio.

Mirjana Bobić, Dipl. ekonomista / Menadžer za hotelijerstvo

 

Nakon NLP iskustva ja sam osoba koja intenzivno živi u sadašnjem trenutku, sa poprilično osvešćenim trenutnim vrednostima i uverenjima, vrlinama i manama, ciljevima, potrebama, izborima i izazovima, osoba sa nekim novim interesovanjima.

Milica Stepanov, Spec. primjenjene fizikalne terapije

 

U toku NLP edukacije i radu na ciljevima rodila se predivna vizija koja će uz pomoć mnogobrojnih  NLP tehnika biti veoma brzo i lako ostvarena. Radujem se svakom novom koraku, jer život nije ništa drugo do prekrasna pustolovina a moja je upravo počela!

Maja Gašparini, Dipl. pravnica

 

Kroz NLP sam otkrila da zapravo volim promjene, još više volim što mijenjam sebe da bi mi bilo bolje tj. da bih se osjećala bolje i zaista se osjećam bolje.

Olga Vujović, Spec. predškolskog vaspitanja

 

Tokom edukacije definisala sam svoje ciljeve i prioritete, čak sam neke manje ciljeve ostvarila, dok ostale, naizgled velike, tek treba da ostvarim.

Bojana Radonjić, Dipl. ekonomista

 

Prezadovoljna sam kako organizacijom tako i pruženim znanjem tokom ove edukacije!

Pazim na čemu mi je fokus. Pokrenula sam opet stvaralačku energiju koju sam negdje potisnula jedno vrijeme. Jasnije se izražavam i definišem što tačno želim u komunikaciji sa drugima.