NLP Practitioner

Put upoznavanja sebe - NLP Practitioner

 

Već neko vrijeme radiš na sebi, voliš psihološke teme i želiš više uspjeha?

Važni su ti učenje, sloboda i autentičnost!

Znaš da je emocionalna inteligencija jednako bitna kao i IQ i treba ti provjeren i konkretan alat da svoje emocije usmjeriš u pravcu manifestacije!

 

Sada i u Podgorici i na primorju Crne Gore - u Tivtu, internacionalno sertifikovani program NLP-a u Ghana & CO organizaciji!

 

ŠTA JE NLP?

 

NLP (Neuro-lingvističko programiranje) je metodologija nastala proučavanjem najuspješnijih pojedinaca. Počevši od proučavanja karakteristika komunikacije, ponašanja i strategija razmišljanja najuspješnijih psihoterapeuta, a zatim i eksperata iz drugih profesija. NLP je metodologija koja je našla svoje pokriće i primjenu i u biznisu, sportu, glumi, umjetnosti i bukvalno svakoj profesiji!

 

Ova metodologija zapravo pomaže da zaista upoznamo svoje preferencije, izvore motivacije, vrijednosti, uvjerenja, odluke i izgradimo sistem podrške sami sebi, pa se samim tim harmonični odnosi izgrađuju i na privatnom planu!

 

 

ŠTA JE NLP PRACTITIONER?

 

NLP Practitoner je razvojni trening na kome ćete u devet mjeseci naučiti izvrsnu komunikaciju, shvatiti šta je to što želite i naučiti da rukovodite sobom i ljudima. Pravi je izbor za sve one koji žele razvijati svoj lični i profesionalni život, jer uključuje tehnike i znanja koja omogućavaju ostvarivanje uspjeha u poslu i privatnom životu.

 

 

KAKO DA ZNAŠ DA JE NLP PRACTITONER ZA TEBE?

 

AKO ŽELIŠ SAZNATI KAKO:

 • svoje vizije i snove pretvoriti u stvarnost
 • ostvariti sve svoje ciljeve
 • promijeniti svoje neželjene reakcije u željene
 • kontrolisati svoja stanja
 • ojačati samopouzdanje
 • uspješno komunicirati sa ljudima
 • postaviti zdrave granice u odnosima
 • integrisati glas kritičara unutar sebe (i spolja)
 • izgraditi odnos saradnje i povjerenja sa ljudima oko vas
 • postaviti zdrave granice u odnosima
 • upravljati stresom i konfliktima
 • uspješno "čitati" neverbalnu komunikaciju
 • uspješno pregovarat, prodavati, voditi projekte i sastanke
 • otkriti i promijeniti uvjerenja koja te ograničavaju
 • primjenjivati tehnike ličnog rasta i razvoja
 • biti dobar i inspirativan komunikator
 • upravljati svojim umom i osjećajima
 • imati sposobnost motivisati sebe i druge
 • primjenjivati tehnike salf-coaching-a

 

AKO SE ŽELIŠ RIJEŠITI:

 • "Negativnih" sjećanja
 • Konflikata
 • Nesigurnosti
 • Nezadovoljstva
 • Demotivacije
 • Beskonačnog preispitivanja
 • Neželjenih reakcija
 • Kreativnih blokada
 • Dilema
 • Opterećujućih misli i emocija
 • Negativnosti drugih ljudi
 • Statusa "KVO"

internacionalno sertifikovani program NLP-a u Ghana & CO organizaciji sa mnogobrojnim dodatnim vrijednostima i benefitima je TVOJ PRAVI IZBOR ove 2023.GODINE!

 

Svi detalji o sadržaju edukacije po modulima, terminima, načinima i povoljnostima plaćanja, kao i sve što treba da znaš o ovoj edukaciji i treneru - nalaze se u brošuri koju možeš preuzeti ispod.

 

  LINK ZA PREUZIMANJE PDF BROŠURE  

 

 

NAČIN IZVOĐENJA:

 

UŽIVO  U TIVTU & ONLINE, START: 07. i 08. septembar.2024.

MODUL = 2 dana treninga

NLP PRACTITIONER se sastoji od ukupno 9 modula (9x2 dana treninga=18 dana treninga)

Vrijeme trajanja: od 9 do 17:00h

 

 

PRIJAVI SE NA NLP PRACTITIONER

 

Ukoliko si zainteresovana i želiš započeti NLP Practitioner edukaciju, potrebno je da se porazgovaramo i tako se upoznamo. Uz prijatan razgovor, odgovoriću na sva tvoja pitanja i zajedno ćemo postaviti očekivanja. 

Prijaviti se možeš putem prijavnog formulara ispod.

 

PRIJAVI SE NA NLP

 

 

INTERNACIONALNO SERTIFIKOVAN PROGRAM

 

NLP Practitioner u izvođenju Ghana&CO je internacionalno sertifikovan program iza kojeg stoji IA-NLP organizacija iz Švajcarske. U Crnoj Gori postoje samo 3 licencirana NLP Trenera i Dragana Ghana Knežević je jedan od njih. Ovo je potvrda visokog standarda, ogromnog broja sati i iskustva u organizovanju i sprovođenju treninga na temu ličnog razvoja.

 

Link ka sajtu gdje možete naći ime Dragane Ghane Knežević je:

 

ia-nlp.org

 

 

NLP Practitioner - Online

 

Za one koji žele saznati više o modulima

 

Da bi najbolje, a opet sažeto, dobila predstavu i osjećaj za ovaj program, te oslušnula unutrašnji glas u vezi sa njegovim sadržajem, u nastavku pročitaj opis za svaki modul:

 

1. MODUL - Basic

Na NLP BASIC-u ili 1. modulu NLP edukacije dobijamo novu perspektivu svega, jer počinjemo da primjećujemo ogroman broj neverbalnih signala u komunikaciji, počinjamo da shvatamo prirodu naših reakcija i napokon da upravljamo istim!

Osim zanimljivih priča o nastanku NLP-a, istorijatu, osnivačima i pretpostavkama uspjeha dobijate znanje o tome kako prirodno ući u skladan odnos sa bilo kim preko puta nas!Učimo o svijetu i sebi kroz detaljan pregled različit

ih komunikacionih tipova, učimo o tome šta naše neverbalno "komunicira" dok mi mislimo da ćutimo i naravno učimo kako maksimalno iskoristiti moć naših čula čime naša percepcija svijeta postaje obojenija, usklađenija, harmoničnija..

Radimo i na ciljevima po "receptu" najuspješnijih. Pomjeramo granice svojih vizija te postavljamo prve stepenice ka uspjehu po našoj mjeri.

 

2. MODUL - Vještine komunikacije

Na ovom modulu usavršavamo svoju tehniku prepoznavanja suptilnih promjena u neverbalnoj komunikaciji sagovornika.

Učimo da se uskladimo na svim nivoima tj. kroz riječi, intonaciju, izgled, pokrete i osjećaj sa svojim sagovornikom. Usavršavamo svjesno upravljanje dobrog odnosa sa svojim sagovornicima.

Razvijamo svijest o svojem trenutnom i željenom stanju te učimo i prve procesne vježbe.

Prva i jedna od najmoćnijih vježbi se upravo odnosi na "ubacivanje" sebe u stanje koje želimo u onim "kriznim" ili u situacijama u kojim jednostavno želimo više da uživamo.

Bilo koji osjećaj da nam manjka za postizanje bilo kog cilja - ovdje ćete prvi put doživjeti magiju.

 

3. MODUL - Koučing vještine

Treći modul je rezervisan za pritanja koja "raskrinkavaju" svaku iluziju, nedorečenost, dvosmislenost ili jednostavno nejasnoću.

Zbog toga što je svako od nas jedinstven i zbog toga što ipak postoje određeni parametri po kojima smo slični i različiti svako od nas u običnom govoru neke informacije nesvjesno "izvrne", "generalizuje", ili jednostavno ih se ni ne sjeti spomenuti tj."izbriše".

S obzirom da kompleksnost naše psihe obuhvata 6 osnovnih hijerarhijskih nivoa učimo da prepoznamo kako nam precizna pitanja pomažu da ne zalutamo u pogrešne zaključke, ne nagađamo i ne uđemo u konflikt samo zbog nesvjesnih procesa koje kroz ova pitanja osvjetljavamo.

Učimo i prve hipnotičke govorne obrasce poznatog Miltona Eriksona i zahuktavamo igru sa svojim čulima.

 

4. MODUL - Upravljanje emocijama

Na ovom modulu obrađujemu možda najzanimljiviju NLP temu - nesvjesno kodiranje informacija od kojeg zavisi kako određene događaje percipiramo. Događaj je neutralan dok ne preraste u doživljaj a to kako kreiramo doživljaje zavisi od opisa naših unutrašnjih predstava, od toga koliko dobro pamtimo kako i šta je neko rekao ali možda ponajviše od osjećaja koji imamo u svom tijelu.

 

I pazite šta?

Učimo kako da mijenjamo "kodove" - i kako da napokon počnemo da vrtimo "dobre" filmove u svojoj glavi. Najjednostavnije rečeno dobijamo daljinski upravljač za svoj um.

Temu feedback-a obrađujemo tako da kažemo iskreno kako se osjećamo i šta mislimo, a da u isto vrijeme sa osobom kojoj to iznosimo održimo fenomenalan odnos povjerenja.

I na kraju najslađe, uskačemo u "tuđe cipele" i radimo vježbu u kojoj jednu istu situaciju percipiramo iz potpuno druge "kože". I pazi šta... Čuda kao da postaju stvarna!

 

5. MODUL - Ciljevi

Ovo je modul koji mnogi zapamte dobro. Ovo je modul koji nam razbistri um na jedan potpuno oslobađajuć način.

Ovo je modul na kom učimo kako da ponovo pokrenemo kreativne vizije svoje budućnosti, a onda kada kreativnost naraste pravo je vrijeme da je pretočimo u konkretne ciljeve.

 

Znate ono "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari". E mi baš učimo kako da želimo i osjetimo kao da ciljevi već jesu naša stvarnost. Kako da razgraničimo naše od nametnutih ciljeva i kako da nađemo pravi i nepresušni izvor motivacije.

Bavimo se i temom nesvjesne percepcije vremena i pitanjem "Za šta imamo život, a ne za šta imamo ili nemamo vrijeme?"

Kako iz modula u modul idemo u sve kompleksnije i zanimljivije vježbe tako je za ovaj modul predviđena vježba koja lansira naš potencijal i talente do same fizičke realizacije svega zamišljenog.

 

6. MODUL - Liderske vještine

O uvjerenjima vam vjerovatno niko u osnovnoj školi nije pričao, a dokazano je da kreiraju našu stvarnost. Kako to?

Pa tako jer su uvjerenja nesvjesne pretpostavke o svemu što nas okružuje uključujući nas same, odnose, novac, uspjeh itd. Znate one fraze od "život je težak" do "vrijeme je katastrofalno" i "ja sam takva i to je to".

Na ovom modulu razotkrivamo šta sve imamo pothranjeno kao "realnosti" kako one koje su nam podržavajuće tako i one druge i najvažnije od svega učimo to da mjenjamo i kreiramo podržavajuća uvjerenja na svim nivoima.

Na ovom modulu otkrivamo (samo sebi) najintimnije uslovljenosti naših nesvjesnih destruktivnih obrazaca ponašanja.

Radimo i postavljanje ciljeva po Neuro Logičkim Nivoima gdje odlazimo do definisanja svih onih najbitnijih djelova nas, od ponašanja, sposobnosti do vrijednosti i uloga za konkretan cilj. Sve se slaže na svoje mjesto i nama postaje još jasnije šta tačno treba uraditi da bi postigli bilo šta u životu!

 

7. MODUL - Strategije kreativnosti

Kada smo savladali toooliko novih tehnika u komunikaciji, razumjeli napokon sebe i svoje "hirove", usaglasili se sa svim što smo željeli, prevazišli zamke u komunikaciji, naučili da "setujemo" svoj um na pozitivne ishode i postavili puno ciljeva sada svemu tome dodajemo IGRU!

Na 7.modulu učimo kreativnu strategiju genijalnog Walt Disney-ja!

Napokon dobijamo konkretan način ne samo kako da utišamo kritičara u nama već kako da prosperiramo sa tim unutrašnjim glasom, ali i kako pokrenuti sebe na realizaciji i sanjarenje!

Kroz ove vježbe dobijamo ulogu koju možda čitav život očekujemo da nam neko drugi da i dodjeli..i za kraj učimo kako i od PREGOVORA kako kući tako i na poslu napraviti magiju gdje svi dobijaju!

I sad se pitate, ima još nešto nakon ovoga?

 

8. MODUL - Metafore

Ima još... ni ne možete naslutiti i zato ću vam uvjek iz rukava vaditi po još neki džoker.

Na 8.modulu ulazimo u lingvističke obrasce i rad jednog od najpoznatijih hiponoterapeuta cijelog svijeta Miltona Eriksona. Ulazimo dublje u osnove hipnotičkih govornih obrazaca  sa kojima dosežemo do dubokog mora nesvjesnog u kom su skriveni i svi uzroci problema i sva rješenja. Takođe obrađujemo i značaj metafora u učenju, prenošenju znanja, nesvjesnom otvranju za uvide i dubinskoj integraciji i transformaciji. Učimo se pričanju priča koje za cilj imaju aktiviranje kreativnog dijela našeg uma, desne hemisfere zadužene za nove načine i kreativno iznalaženje rješenja.

Na ovom modulu takođe učimo i moćne energetske vježbe za postizanje vrhunskog resursnog stanja!  

 

9. MODUL - Sertifikacija

Deveti modul nam služi da objedinimo sva stečena znanja, utabamo još jednom put koji smo prešli i pripremimo se za nove nivoe kao i da proslavimo pređeni put, zastanemo, osvrnemo se i čestitamo sebi i drugima na postignutom. Prvi dan ovog modula polaznici rade praktičnio dio testa i integraciju svog stečenog znanja dok drugi dan rade kratke prezentacije i imamo proslavu!

Na ovom modulu polaznici kažu:

"Mislili smo da pretjerujete sa obimom i dubinom tema koje najavljujete, ali vi zapravo niste dovoljno detaljno objasnili koliko će značajan trag ova edukacija na nas ostaviti i šta će se pokrenuti".

 

Bilo kako bilo, sa NLP edukacije čovjek izađe osnažen iznutra, motivisan, usmjeren i usavršen kako za poslovne tako i privatne uspjehe. Zato baš tebi koja/koji ovo čitaš želim dati vjetar u leđa da bi zajedno uživali u uspjehu koji nas čeka!

Važna informacija je da ovo nije "samo" edukacija, ovo je "alat za srećan život" i edukacija za čitav život jer se integracija nastavlja dok ne izgradmo naš idealan životni stil u kojem ostvarujemo sve što slobodno zamislimo!

 

 

Često postavljana pitanja

Ukupna cijena edukacije je 1.485 evra. Iznos se može uplatiti odjednom ili u ratama.

 • Da saznate više o načinima plaćanja, povoljnostima i postojećem popustu, preuzmite našu brošuru.

Trening se sastoji od predavanja, praktične primjene kroz vježbe i razmjene utisaka. Ideja je da sve naučeno primjenite već na licu mjesta uz podršku i nadzor trenera kako biste sa treninga otišli sa već testiranim rješenjima.

Prvi modul, NLP Basic, moguće je odslušati zasebno. Nakon toga se moduli međusobno nadovezuju, s toga se ne mogu odvajati i slušati posebno.

Ukoliko preskočite neki od modula, možete normalno nastaviti edukaciju sa svojom grupom. Preskočeni modul možete nadoknaditi sa narednom grupom u  uživo ili online.

Naše grupe sačinjene su od maksimalno 20 ljudi, čime svako od polaznika dobija priliku da postavi sva pitanja i riješi nedoumice. Takođe je i trener u mogućnosti da se posveti svakom polazniku i da prati njegov razvoj.

Sertifikat koji dobijate nakon sertifikacije je priznat od strane internacionalne NLP asocijacije sa sjedištem u Švajcarskoj. To znači da, ukoliko budete željeli, vaše NLP edukacije možete nastaviti bilo gdje u svijetu. Sertifikat je na engleskom jeziku i dobijate ga po ispunjenju 100% treninga i uspješno položenog pismenog i praktičnog testa.

Da, rate se isplaćuju u dogovorenoj dinamici, a module koje preskočite imate priliku odslušati sa nekom narednom grupom ili online.

Možete ih iskoristiti kroz bilo koji drugi aktuelni porgram u organizacji i izvođenju Ghana&CO.

Organizator zadržava pravo eventualnih izmjena programa. 

 

 

Sa prolaskom i završetkom ovog nivoa edukacije otvara ti se mogućnost NLP MASTER nivoa edukacije kao i specijalnog individualnog rada sa Ghanom na izgradnji svoje koučing prakse u okviru KOUČINGA ZA KOUČEVE!

Klikom ispod pročitaj više.

 

NLP MASTER NIVO

KOUČING ZA KOUČEVEPodelite na | Podelite na

PRIJAVITE SE: