KOUČING ZA KOUČEVE

Mentorski & Koučing rad - Da ostanete "u korak" sa sobom

 

Ovaj tromjesečni miks mentoringa i koučinga za vas koji želite svoje znanje u radu s ljudima da pretvorite u profesiju ili skalirate na novi nivo uspjeha osim poslovnog uspjeha daće vam priliku da još bliže ostanete "u korak" sa sobom!

Zamisli usudila si se ponuditi svoju uslugu, klijenti su se odazvali, prve sesije su se desile, ti si presrećna!

Osjećaš se dobro u vezi svoje nove uloge, tvoja sigurnost privlači tvoje ljude, a ti imaš plan koji ti daje usmjerenje svake akcije.

Tvoj posao napokon je postao REALAN!

 

U jednom trenutku na putu svog poslovnog uspjeha izazov koji smo sami kreirali želimo i prihvatiti i od njega pobjeći i to sve možda u isto vrijeme :) !

Baš zato sa željom da ti kroz konkretnu ponudu kažem da VJERUJEM U TEBE, kroz mentorstvo i napredne koučing procese kreirala sam ovaj paket koji će ti dati sve što trebaš da bi ostvarila prvu zaradu, iskreirala prve zadovoljne klijente ili skalirala u svojoj "pomažućoj profesiji"! 

Oduvijek sam voljela kompleksnost ljudske psihe, a što više znamo to postaje izazovnije zaobići zamke svog dualističog uma, ega i neprimjetnih ograničavajućih pravila. Moja najveća strast je oduvijek bila da vidim iskru u oku svojih ljudi koji imaju svoju misiju i baš zato iskra u mom oku se javlja kad znam da moje iskustvo i znanje može služiti i Vama, ljudima sa kojima dijelim misiju izgradnju boljeg okruženja za život budućih generacija!

 

Pored KOUČINGA & NLP TRENINGA na kojima sa vama dolazim do procesnih vježbi koje su ključ u osvješćivanju novih načina reagovanja i usmjeravanja potencijala , kreirala sam i uslugu KOUČING ZA KOUČEVE na kojima ću vam kroz mentorstvo davati ekskluzivan pristup mojim poslovnim strategijama, sadržaj mojih ličnih primjera iz Koučing i Trenerske prakse, smjernice i savjete za vašu na osnovu vaših preferenci, ciljeva, namjera, jedinstvenih prodajnih prepozicija (USP- Unique Selling Preposition) razgovorati o trenutno postignutom, poteškoćama i izazovima, ali i novim načinima djelovanja kako biste osvjestili lekcije poteškoća i nastavili se kretati vašim jedinstvenim putem uspjeha.


Šta dobijate?

 

× konstruktivno sagledavanje trenutnog
× pojašnjavanje obrazaca ponašanja
× usklađivanje ciljeva sa novonastalim
× konkretan dogovor u vezi akcionog plana 

× određivanje eventualnih zadataka

× sueprvizija vašeg rada sa klijentima

× podsjećanje na NLP znanja koja negdje usput "izgubimo"
× usaglašavanje svih potreba u skladu sa ciljem

× savjetovanje ukoliko počinjete/razvijate svoju Koučing i/ili Trenersku ulogu

× savjetovanje ukoliko skalirate svoju Koučing i/ili Trenersku ulogu

 × mentalne procesne vježbe

× energetske vježbe

× Reiki tretmane 

 

Šta je uključeno u program KOUČING ZA KOUČEVE?

 

U periodu 3 mjeseca intenzivnog, individualnog i ekskluzivnig  rada sa mnom  dobijate: 

- 3 do 6 sesija potpuno prilagođenih vašim potrebama uz enormno važan i neizostavan follow up konktakt putem Viber aplikacije za dopisivanje svakog radnog dana od 9 do 17h.

- Dobijate priliku da svo moje iskustvo i znanje radi u svrhu vašeg profesionalnog rasta.

- U toku ovog perioda intezivnog sazrijevanja ili skaliranja vaše uloge Kouča dobijate miks sesija mentorstva i dubinskog koučing procesa!  

- Dobijate priliku da se pripremite na svim nivoima da lansirate vašu profesiju Kouča na novi nivo uspjeha.

- Dobijate priliku da budete osposobljeni da napravite neminovan poslovni rezultat u vidu rasta prodaje vaših Koučing usluga,što je krajnji cilj zar ne?

Tri ključna rezultata su:

  1. izgradnja i usaglašavanje identiteta Kouča sa svim drugim dijelovima vaše ličnosti, 
  2. otkrivanje i dubisnki rad na transformaciji nepodržavajućih ili manje podržavajućih uvjerenja u najveću snagu vaše ličnosti
  3. kratkoročni i dugoročni plan neminovnog uspjeha

U ovaj rad je uključeno svo moje holističko znanje o radu sa ljudima od osnovnih do naprednih NLP Koučing porcesa, preko energetskih vježbi, energetskih tretmana do mentoringa i djeljenja najličnijih primjera dobre kao i loše prakse sa kojom sam se sretala u svojom dugogodišnjem radu.

Dobijate priliku da me prije nego otpočne NLP Koučing edukacija (ukoliko je niste već pohađali) pitate sve što vas muči u vezi rada sa vašim klijentima, da paralelno radimo SUPERVIZIJU vaših koučing klijenata i time da ubrzano učite lekcije iz iskustva vaše prakse rada sa ljudima!


Za koga je KOUČING ZA KOUČEVE?

 

Ovaj mix mentorstva i koučinga namjenjen je svima vama:
》koji želite nakon NLP Mastera krenuti u rad sa drugima i početi svoju Koučing praksu
》koji ste već iskusni eksperti u radu sa ljudima kroz druge srodne "pomažuće" profesije (socijalni radnici, psiholozi, pedagozi..)
》koji ste već Koučevi i/ili Treneri

 

Zašto baš SA GHANOM?

 

Osim toga što sam već punih 13 godina u NLP-u i Koučingu, te sam napravila preko 200 sati Koučing sesija i "iznjedrila" generacije i generacije NLP Praktičara i Mastera, jedan od omiljenih komentara koji bi mogao bolje od mene dati odgovor na ovo pitanje je:

"Nevjerovatna si zato što nitko ne prenosi tu kombinaciju praktičnog i energetskog znanja kao ti!" Tea Zavacki

Dakle rekla bih da se moj pristup razlikuje po tome što strastveno kombinujem konkretno sa apstraktnim, logično sa intuitivnim,  praktično  sa energetskim, NLP & Coaching sa Kundalini Yogom & Reikijem.

Najvrijednija vještina koju sam godinama ličnog i profesionalnog iskustva izgradila je da opustim osobu s kojom radim toliko da sebi dozvoli da bude sve što jeste, jer tu je i sve što smo ikada željeli!

I za kraj još jedan omiljen komentar kojim volim i sebe i vas da doživim jeste "Inside of you is the whole Universe" pa nek tako i bude!

 

Šta su metode koje koristim i živim?

 

Koučing je proces u kojem partnerski odnos izmedju klijenta i coacha uz korišćenje specifičnih coaching tehnika, dovodi do otkrivanja i oslobadjanja lične mudrosti i snage klijenta te povećanja njegovih kompetencija za dostizanja ciljeva i vrhunskih postignuća. U koučing porcesu koristim NLP tehnike, alate i procesne vježbe kako bi uspostavili dobar odnos povjerenja, kako bih bolje pratila zadovoljenje ključnih potreba klijenta i kako bih klijenta povela do projektovanja željenog riješenja/rezultata.

Reiki je metoda iscjeljivanja tradicionalne medicine, koja se u svijetu odavno koristi uporedo sa klasičnom medicinom. Omogućava da ja kao Reiki Majstor Terapeut  kanališem veliku količinu kreativne, životne energije koja se nalazi svuda oko nas i da je emitovanjem kroz svoje dlanove usmjerim u sfere vašeg života gdje želite napredak. Reikijem se naziva Univerzalna Životna energija.

Kundalini Yoga je joga svjesnosti, joga sadašnjeg trenutka i joga prisutnosti. Potekla je iz stare prakse mudrih Jogija Sjeveroistočne Indije prije 500 godina.

Kundalini Joga je kombinuje različite tehnike, meditaciju, pjevanje matri, molitvu, dinamičke položaje i vježbe disanja (pranayame) koje u svrhu individualnog rada imate priliku odabrati shodno svojim prioritetnim ciljevima i težnjama u datom trenutku.

Ono što je važno da znate jeste da ne morate u toku koučinga raditi recimo Kundalini Yogu ili ne moram vam raditi Reiki tretman ali za to imate priliku.

Konkretno je efekat moje lične prakse u primjeni NLP tehnika i pirncipa, Reikija i Kundalini Yoge nešto što se osjeti bez obzira radimo li specifične vježbe ili "samo" vodimo konstruktivan ciljem vođen razgovor- koučing.

 

Kada i koliko često?

 

U dogovorenom terminu u trajanju do sat vremena za live sesije (fizički ili online) i svakodnevno od ponedeljka do petka u terminu od 9 do 17h.

U zavisnosti od potrebe klijenta ovaj paket se može iskoristiti u trajanju od jedan do tri mjeseca. 

Termini se dogovraraju u skladu sa vašim potrebama.

 

Na koji način se KOUČING ZA KOUČEVE obavlja?

 

Putem ZOOM aplikacije ili uživo u Herceg Novom - sesije i preko Viber aplikacije za pitanja i praćenje progresa.

 

Koja je cijena?

 

CIJENA za tri mjeseca intenzivnog i najekskluzivnijeg rada sa Ghanom je 450 eura za 3 sesije i 810 eura za 6 sesija u paketu.

Na kvartalnom nivou primam maximum 3 osobe kako bi i Vi i ja mogli maximalno uživati u procesu i dobiti najviše koristi od KOUČINGA ZA KOUČEVE!

O broju sesija se dogovaramo nakon prvog uvodnog razgovora kada ćemo definisati vašu potrebu i u odnosu na to idealan oblik rada.

 

Kako se zakazuje KOUČING ZA KOUČEVE?

 

Putem formulara ispod mi se javite i ja vam odgovaram sa predlogom termina za uvodni razgovor.


Ukoliko se odlučite za KOUČING ZA KOUČEVE dobićete onu nevidljivu podršku i podsjetnik po šta ste krenuli kada god stari programi krenu da se "bune"; dobićete novi priliv energije; novi nivo usklađivanja sa trenutnim i sigurni korak do stabilnosti na novom nivou razvoja. Dobićete jasan smjer djelovanja, izgubićete sumnje na koje ste gubili puno energije, izgradićete sistem unutrašnje navigacije i pristupiti svojim "depoima" motivacije i inspiracije.

 

mentorske-konsultacije

 

 Podelite na | Podelite na

PRIJAVITE SE: