završeno - Poklon projekat "Čakre-vodiči našeg djelovanja"

Zakoračismo u ovu 2021 a sa njom i u neke misli, neke emocije i neke akcije..

 

Bez obzira da li ste ušli u miru u novu godinu ili ste imali neke krize raspoloženja, ono što nam slijedi okrijepiće naš duh, a zatim i tijelo i emocije.

Nekada ranije bilo je važnije da „znamo“ da bismo bili „ u pravu“ i da bismo dobili potvrdu da smo ok.. danas, ipak je mnogo važnije da znamo iskustveno, da bismo bili dobro i da bismo iznova i iznova živjeli u skladu sa sobom.

Bezbroj je načina da taj centar sebe pronađemo, a još više da ga izgubimo..

 

Bezbroj je načina da taj centar sebe pronađemo

 

U današnjem svijetu i dalje okrenutom materijalnom, gubimo se u pokušajima da postignemo nešto što nama najčešće ništa istinski ne znači...

Kompleksi, laži, iskrivljena slika stvarnosti, zamjerke, strahovi, nesigurnosti, sabotaže, odvojenost, gutanje riječi, letargija, nepovjerenje...a ni ne vidimo ih jer mislimo da je to jedini način!

Sve su to znakovi koji nas žele usmjeriti nazad sebi, iako djeluje kao da se nekakvo zlo okomilo na nas, a mi se ne damo mjenjati.

Koliko je samo potrebno da se izolujemo od „realnog“ svijeta da bi se očistili od svih prljavih misli, energija, očekivanja, pakovanja, kalupljenja i u opšte negativnih uticaja da bi pronašli centar sebe.

Puno..

No ipak postoje neka drevna znanja koja su nam na dohvat ruke da podržimo sebe iz centra prirode i taj proces ubrzamo.

Ta znanja su jednostavna, kao što je i priroda u svojoj osnovi- jednostavna, kad se poštuje.

U njima čovjek je mnogo više od materije, toliko više da je njegov fizički oblik tek krajnji rezultat svih drugih (fizičkom oku) nevidljivih oblika.

U jednom trenutku života mislila sam imam sva znanja! Načitala se knjiga, pozavršavala edukacije, imala posao, platu, partnera... sve.. ali poletnost ipak NE.

To je priča koja je mene podstakla da se upoznam sa tradicionalnom metodom za balansiranje energije – Reiki metodom koju danas praktikujem za raznorazne situacije na sebi prilagođen način.

 

tradicionalne metode za balansiranje energije

 

Reiki je metoda koju je osmislio Japanac Mikao Usui posmatrajući kako monasi na Tibetu ( ali i drugi svešteni ljudi) žive i djeluju u životu. Donošenjem tih saznanja na zapad Reiki je postao jako popularan jer su ljudi prepoznali da im ova metoda daje način kako da ostanu u kontaktu sa sobom, na jednom nevjerovatno dubokom nivou.

Danas je Reiki metoda priznata od strane mnogih zdravstevnih organizacija i suštinski bismo svi trebali imati znanja (makar na nesvjesnom nivou) o osnovnim principima akcije i reakcije naše energije koja dalje utiče na sve materijalno i obilkuje ga.

Iz ogromnog iskustva u radu 1 na 1 kroz Reiki sesije (posebno u 2020toj) i još većeg iskustva u radu sa sobom poželjela sam da dio ovog znanja osvjetli i vama put kojim se krećete sa izazovima koje imate i kreirala PROJEKAT pod nazivom „Čakre – vodiči našeg djelovanja“.

U okviru ovog događaja imamo MINI LIVE PREDAVANJA u sedam djelova i Zoom radionicu u kojoj ću raditi grupni Reiki tretman svim prijavljenim. No prije nego pročitate detalje, važno je da vam kažem da je sve potpuno BESPLATNOG KARAKTERA! Moj poklon vama koji radite na sebi jer je to suočavanje danas više nego ikada potrebno!

Mini predavanja su osmišljena tako da svaki dan počevši od PONEDELJKA 11.01 do NEDELJE 17.01 od 7 do 7:15 (ujutru) imam Instagram live uključenje/Facebook live uključenje na grupi „Diši sa Ghanom“ gdje ću sa svakim uključenjem pokriti priču jedne čakre počevši od

→ ponedeljka- prva čakra, tema: strahovi

→ utorka- druga čakra, tema: letargija

→ srijede- treća čakra, tema: nesigurnost

→ četvrtak- četvrta čakra, tema: zamjerke

→ petak- peta čakra, tema: laži

→ subota- šesta čakra, tema: iluzija izbora

→ nedelja- sedma čakra, tema: usamljenost

→ Nakokon upoznavanja i prepoznavanja svojih tema kroz live predavanja 19.01 oragnizujem Zoom radionicu od 19 do 20:30h gdje ću u realnom vremenu uraditi jedan grupni Reiki tretman svima koji se prijave za ovu radionicu- potpuno besplatno!

Mini live IG/FB predavanja koncipirana su da traju extra kratko kako biste dobili samo smjernice za osvješćivanje na racionalnom nivou, dakle 15 minuta dnevno, dok će Zoom radionica trajati sat ipo vremena od 19 do 20:30h.

Radionica je podrazumjevati jednu vođenu meditaciju i jedan Reiki tretman, a ono što je potrebno da znate o Reiki tretmanu jeste da nećete ništa morati raditi tj biće potrebno samo da vas vidim (uključena kamera-samo na početku) i mirovanje u što opuštenijem stanju jer će to biti vrijeme za vašu relaksaciju.

Napomena: Primanje Reiki tretmana je potpuno bezbjedno, no postoji par preporuka a to su da ne trebate biti u alkoholisanom stanju odnosno pod uticajem droge, te nije preporučljivo ukoliko imate bajpas da učestvujete u ovom tretmanu. Oni koji su već u Reiki praksi moćiće raditi sebi tretman a dobiće i dodatnu podršku sa moje strane pa će biti još ljepše!

Za sve detaljnije informacije o Reiki tretmanima možete pročitati na stranici Reiki sesije

Za učešće u Mini Live predavanjima potrebno je samo da u 7h ujutru od ponedeljka do nedelje budete na IG-u ili FB-u. Dakle POTPUNO BESPLATNO SAMO ZA VAŠ DOBAR START!

Za učešće na Zoom radionici – grupnom Reiki tretmanu važno je da se prijavite slanjem email-a sa imenom/prezimenom na info@ghana-pokreni.me i da svaki dan podjelite video od tog dana sa utiskom i tagom @ghana_knezevic za IG/  @ghanaknezevic na FB.

 

Vrijednost je ogromna, cijena za sada nije definisana, a za ovaj prvi put takođe POTPUNO BESPLATNO SAMO ZA VAŠ DOBAR START družimo se i na ovoj radionici!

 

Da pročitaš više o Reiki sisijama sa mnom klikni ovdje

Da saznaš o predstojećim programima klikni ovdje

 

Sa uzbuđenjom do viđenja,

Vaša Ghana

 

Klikni za NLP Basic

 Podelite na | Podelite na

Prijavite se: