NLP Basic       

Programi ličnog razvoja - NLP Basic 

 

Ako napokon mislite da je došlo vrijeme za vas, ako vas izlazak iz krize zbog pandemije navodi na buđenje i usmjeravanje svojih potencijala, ako vas intersuje unapređenje vaših komunikacionih vještina, vještina održavanja dobrog stanja iz kojeg stvaramo vrijedne rezultate i trebate iskrenu podršku pozivam vas na uvodni NLP Basic trening sa kojim se otključavaju najvažnije teme ličnog razvoja.

Razumjeti sebe je prvi korak u razumjevanju drugih, a samim tim i usmjeravanju svojih talenata.

NLP- svjetski poznata i priznata metodologija nastala proučavanjem ekstremno uspješnih i zdravih ljudi sada je dostupa i vama na primorju Crne Gore!

Teme koje se obrađuju na ovom treningu su najzanimljivije teme po kojima je NLP postao svjetski tražen trening. Nakon ovog treninga prije 10 godina za mene više ništa nije bilo isto- otvorio se snop mogućnosti, entuzijazam i glad za “još”. Zato ove teme ja danas prenosim vama uz neizostavni entuzijazam i emocionalnu podršku:

• šta su polazišne tačke svih uspješnih ljudi,
• kako funkcioniše proces svake komunikacije,
• kako neverbalna komunikacija odašilje informacije “u etar”,
• kako osluškivanjem i praćenjem lingvistike usmjeravamo razgovor u željenom pravcu;
• kako da uspostavite odnos uzajamnog poštovanja sa svima do kojih vam je stalo,
• kako proširiti i prilagoditi filtere zapažanja,
• kako motivisati sebe i druge,
• kako olakšati donošenje odluka,
• kako omiljeni način razmišljanja utiče na naše ponašanje i reakcije,
• kako praćenjem sagovornikovih očiju saznajemo mnogo o njegovom načinu razmišljanja,
• kako maximalno povećati vjerovatnoču ostvarenja svojih ciljeva,
• kako probuditi motivaciju kod sebe i svojih sagovornika..


NLP BASIC je dvodnevni intenzivni trening koji će vam pružiti najbolje tehnike NLP-a, najefikasnije internacionalno sertifikovane edukacije za lični i profesionalni razvoj.

Na treningu su izbalansirani prezentacija, demonstracija i iskustvene vkežbe. Coaching i feedback se koriste kako biste i sebi i drugima pomogli u učenju i razvoju.

 Uči se uz mješavinu teoretskih inputa, pojedinačnih i grupnih vežbi, feedbacka i diskusija u vezi transfera naučenih tehnika u svakodnevnu praksu. Učenje po grupama omogućuje dodatnu razmjenu iskustava polazika, koji tokom edukacije konstantno rade na integraciji naučenog u svoju svakodnevnicu.

Cijena ovog treninga je PROMOTIVNO 97 eura (umjesto 148 eura) i ujedno predstavlja i prvi modul NLP Practitioner edukacije što je nastavak predivnog putovanja NLP spoznaje.

Mjesto održavanja treninga Hotel Lazure (Herceg Novi-Meljine, Braće Pedišića bb)

Datum je 6.i 7.06.
Vrijeme trajanja je oba dana od 9h do 16:00h.
Prijavu možete uraditi slanjem upita na email info@ghana-pokreni.me ili pozivom na 067 367 390 (Dragana Ghana Knežević- NLP Trainer)


NAPOMENA:

Ukoliko ste već sada zainteresovani za pohađanje čitave edukacije(svih 9 modula NLP Practitioner edukacije) pošaljite upit i na email ćete dobiti sve detalje i pogodnosti učešća.

Ukoliko vam se svidi način izvođenja, teme, spoznaje i doživljaj unapređivanja sebe „iznutra“ nakon NLP Basic treninga imate mogućnost nastavka NLP edukacije (NLP Practitioner program) i sa tim putovanjem detaljno spoznati svoje mogućnosti koje do sada niste u potpunosti iskoristili.

Takođe otvara vam se prilika edukovanja do Cocahing i Trenerske profesije, a za više infromacija o ovom putu usavršavanja ostajem na raspolaganju za individualne konsultacije.

Dragana Ghana Knežević
NLP Trainer & CoachPodelite na | Podelite na

Galerija slika