Zaposlenje Pozicija: Marketing koordinator

Ghana

 

Ukoliko si zaljubljen/a u marketinške trendove, samoinicijativan/na i „imaš oko“ za vizuelno lijepo. Pedantan/tna i percizan/zna sa znanjem u praćenju statistike socijalnih mreža, update-ovanjem sajta, te upravljanjem marketinškim strategijama i tehnikama u postizanju velikog dosega i konvertovanja pratilaca u klijente ovaj poziv je za tebe.

Ukoliko voliš da ti posao donosi razvoj i napredak, kreativnosti i učenje te pomjeranje granica svojih mogućnosti, ukoliko voliš pravovremenu i jasnu komunikaciju i spreman/mna si da sa lakoćom potrebe klijenta transformišeš u marketinške rezultate i inicijative, ukoliko procjenu  o kvalitetu marketinškog posla radiš na osnovu konkretnih pokazatelja, statistike i brojki, ukoliko voliš na osnovu detalja u poslu kreirati aktivnosti bez gubljenja krajnje vizije iz vida prijavi se za saradnju!

 

Kvalifikacije:

Neophodno je da imate sedmi stepen stručne spreme, preporučljivo u oblasti društvenih nauka  kao i iskustvo od minimum 1 godine u radu na vođenju socijalnih mreža i marketinških aktivnosti.

Poslovi:

  1. Vođenje Instagram objava, kreiranje izgleda feed-a, dizajniranje u Canvi, praćenje i usmjeravanje na osnovu statistike
  2. Vođenje Facebook objava, event-ova, update i vođenje na osnovu statistike
  3. Update i stalno unapređivanje sajta
  4. Linked In update i građenje zajednice
  5. You Tube update i građenje zajednice
  6. Osmišljavanje tzv lijevka prodaje i stalno praćenje napredka
  7. Sponzorisanje objava, pravljenje reklama, povezivanje promocije sa sajtom.

 

Vještine:

1.Znanje u sponzorisanju objava, event-ova, oglasa

2.Znanje za rad u Cnavi

3.Građenje svijesti o brendu

4.Inovativnost u marketingu

5.Organizacija i planiranje svih marketinskih aktivnosti u kalendaru

Poseban je plus ukoliko imaš ljubav i znanje prema fotografiji.

O firmi „Ghana&CO“

„Ghana&CO“ je edukativna firma okrenuta ličnom i profesionalnom razvoju.

 

Moja vizija je zdravo društvo, harmonični odnosi i uspješni ljudi, dok je misija da kroz edukativne programe na temu ličnog razvoja pametnim i otvorenim pojedinacima pružim priliku usavršavanja u Crnoj Gori po svjetskim standardima, kao i da kroz online sadržaje i programe inspirišem sve naše ljude širom regiona na pokretanje svog potencijala u smjeru ispunjenijeg, kvalitetnijeg i uspješnijeg života.

Glavne vrijednosti „Ghana&CO“ tima su iskrenost, razumijevanje, učenje, istraživanje, sloboda, ap ukoliko ovi pojmovi u tvom stomaku bude lijep osjećaj obavezno nam se javi.

Moja radna filosofija je da je jednako važno da osoba osjeća slobodu, udobnost i ispunjenost poslom kao i povezanost, povjerenje i svrhu firme čiji je dio kako bi stvarao/la najbolje razultete i rasao/la u karijeri.

Radno vrijeme za poziciju Marketing Koordinatora bi bilo klizno radno vrijeme pa se otvara mogućnost usaglašavanja sa drugim aktivnostima i lakšoj organizaciji. Radno mijesto nije vezano za Herceg Novi gdje je sjedište „Ghana&CO“ i ovaj posao se može obavljati online, na daljinu.

Probni rad je obavezan i podrazumijeva period rada za kompenzaciju u obliku NLP Practitioner treninga koji je osnova da bih vam dala razumijevanje usluge koju kao firma nudimo i kako bih vam dala podršku na putu vašeg ličnog i profesionalnog razvoja te kako bi se usaglasili u načinu rada, interesovanjima i nakon tog perioda nastavili graditi još ozbiljniju i kvalitetniju saradnju.

 

Više o NLP Practitioner edukaciji koja počinje 30. i 31. januara pročitaj ovdje

http://www.ghana-pokreni.me/-programi-licnog-razvoja/NLP-Practitioner/

 

Za prijavu je potrebno poslati svoj CV sa motivacionim pismom.

Unaprijed se radujem upoznavanju,

Ghana Knežević