NLP treninzi u Crnoj Gori

Najpoznatija svjetski priznata metodologija za usavršavanje komunikacionih sposobnosti sada je dostupna i u Crnoj Gori!
Čuli ste za NLP, ali ne znate gdje ovaj interaktivni trening ličnog razvoja možete pronaći?
Pitate se da li su ti treninzi kvalitetni i licencirani?
Možda ste na primorju Crne Gore ili ste nešto sjevernije?

 

Od jeseni 2022. internacionalno sertifikovan NLP Treninge (IA-NLP asocijacija) možete naći i u Podgorici osim dobro poznate lokacije u Tivtu(Porto Montenegro).

NLP treninge u Crnoj Gori organizujem i izvodim od 2016te s idejom da svojim ljudima u Crnoj Gori pružim nezaboravno putovanje kroz ovu moćnu metodologiju koja mijenja pogled na svijet i mogućnosti!

Prve edukacije su se održavale u Tivtu zbog njegove strateške pozicije na primorju, a od ove jeseni nas možete naći i u Podgorici.

Polaznici ovih edukacija su najrazličitijih struka od stomatologa, pravnika, pedagoga, ekonomista, psihologa do mašinaca i umjetnika. Svim  NLP polaznicima je zajedničko da streme uspjehu, vole učenje i važan im je pozitivan uticaj na svoje poslovno i privatno okruženje.

NLP treninzi UŽIVO u Crnoj Gori daju neizmjerno vrijedno iskustvo u današnjem svijetu virtuelnog školovanja!

Ipak ukoliko NLP trening želite online pohađati i za to se nudi mogućnost!

NLP treninzi u Crnoj Gori regularno se održavaju vikendima, jednom mjesečno u trajanju od dva dana, kao i prvi put u junu 2022. u intenzivnom formatu dan za danom. Postoji više nivoa edukacije te se i u našoj prelijepoj Crnoj Gori možete edukovati sve do nivoa NLP Trenera i NLP Coacha kako biste se profesionalno usmjerili na grupni rad ili individualni rad sa vašim ciljnim grupama i širili svoj pozitivan uticaj.

Bez obzira čime se bavite ove profesije dodatno podržavaju vaše poslovanje jer uvijek nam je važno postizati uspjeh i imati kvalitetnu komunikaciju!

NLP Trenizi u Crnoj Gori kao i svuda u svijetu imaju sve nive edukacija!

 

NLP treninzi u Crnoj Gori