završeno - HUMANITARNA RADIONICA: „S druge strane straha“

HUMANITARNA RADIONICA

 

Kao djevojka sam imala strah od čovjeka koji me je proganjao, kasnije sam imala strah da se izrazim i počnem javno istupati, zatim sam imala strah da li sam dovoljno dobra mama, imala sam i strah od pokazivanja emocija, od javnog govora, od preduzetništva, od donošenja odluka, od izražavanja jasnog NE, od svega i svačega…

 

Danas imam slobodu koju sam osvojila prolaskom kroz ove KAPIJE IZAZOVA svjesno i ciljano uz pomoć tehnika koje ću naučiti i vas.

Pošto je tema straha sveprisutna i znam da sve čega nas je strah iza sebe nosi uvjerenje koje je nepodržavajuće, odlučila sam da vam dam priliku za jednu Zoom radionicu gdje ću vas kroz set vježbi jednog KOUČING PROCESA podržati da upoznate sebe s druge strane straha.

 

Svaki strah ima i svoju drugu stranu, onu stranu nas koji postajemo kada ga prihvatimo, zagrlimo, prevaziđemo, integrišemo i otopimo. Svaki strah ima svoje ograničavajuće uvjerenje i svako uvjerenje je vezano za određenu sliku o sebi.

Na ovoj radionici ćemo:

  • osvjestiti koji su strahovi trenutno prisutni u našim životima u različitim životnim oblastima,
  • koja se uvjerenja nalaze u pozadini,
  • te na koji način tada sebe doživljavamo, kako bismo onda našli nova podržavajuća uvjerenja i novi način bivanja u svojoj koži.

 

Sve od čega nas je strah u isto vrijeme privlačimo da nam se manifestuje i ukoliko ga ne uzmemo u obzir i otvorimo čula da dobijemo poruku nauka, manifestacijom straha ćemo biti satjerani u ćošak i opet proći istu lekciju.

Dakle možemo da biramo lakši put, kroz suočavanje sa strahom koji se nije još uvijek manifestovao i teži put kroz patnju kada se ono od čega strahujemo manifestuje.

 

Zato ako želite emocionalno proraditi svoje strahove, osloboditi se istih, upoznati onaj hrabri dio sebe, prepustiti se mom vođstvu i upoznati neke od najmoćnijih NLP i energetskih vježbi i pristupa, OVA HUMANITARNA RADIONICA JE ZA VAS.

 

 

RADIONICA: „S druge strane straha“

VRIJEME: Utorak, 14. septembar, 19h do 20h

MJESTO: Zoom aplikacija, online

CIJENA: donacija SMS-om u skladu sa mogućnostima

Za CG pošalji SMS poruku sadržine 1 na 14543

Za SRB pošalji SMS poruku sadržine 1 na 3030

Ukoliko ste iz Hrvatske ili Bosne i Hercegovine, podržite neku od aktivnih humanitarnih akcija u svojoj zemlji po vašem izboru

PRIJAVA: slanjem screenshoot-a potvrde uplate (sms potvrda) uz ime i prezime i vašu email adresu na info@ghana-pokreni.me ili na viber broj +382 69 917 375

 

 

Da neustrašivo pretvorimo strah u hrabrost!

Prijavi se i BUDI HUMANA PREMA SEBI I PREMA DRUGIMA!

Vaša Ghana