završeno - BESPLATNA RADIONICA: "Zoom & Heal ALL 7 Chakras"

Kako bi bilo da imaš u svojim navikama sposobnost da dan učiniš sporijim, a ipak produktivnijim?

Kako bi bilo kada bi dan počinjao kao onda kada smo extra raspoloženi zbog neke dobre vijesti?

Na koji način bi se rezultati mjenjali sa „stabilizovanjem uma“?

 

Reći ću vam iz ličnog iskustva da bez obzira na količinu stvari koje sam nekada radila, ne mogu da poredim količinu poslova koje uradim kada mi dan počne sa meditacijom, ali nije to ono najvrijednije!

Najvrijednija je činjenica da sam u miru sa svim rezultatima, sve inspirisanija i sve povezanija sa izvorom kreativnosti unutar sebe onda kada moj dan ima neku vrstu meditacije.

 

 

Zoom-Heal-ALL-7-Chakras

 

Meditacija može biti samo fokusirano praćenje daha, može biti ponavljanje lične mantre, može biti ponavljanje drugih mantri, mogu biti zajedno mantre i pokreti tijelom, a mogu biti i vođene meditacije sa posebnom svrhom.

Odmah ću vam reći da ih sve obožavam i praktikujem po potrebi, ali da sam počela sa vođenim meditacijama na našem jeziku mislim da bih mnogo prije spoznala čari ove prakse.

Zato ću sa zadovoljstvom biti vama podrška u vođenoj meditacijii za čišćenje svih 7 čakri i oslobađanje kompletnog tijela, svih aspekata psihe i emocija- naravno sve u skladu sa individualnom potrebom svakog od vas!

Nakon poklon projekta „Disanje kroz čakre“ sam ostavila svom „Višem Ja“ da mi da informaciju šta raditi nakon svih ovih fenomenalnih live-ova i odgovor je došao vrlo jasno i to u obliku naziva
„Zoom & Heal ALL 7 Chakras“
Zumiraj i iscjeli svih 7 energetskih centara svog tijela!

 

I baš u skladu sa tim evo me sa detaljima ove nove zoom radionice koja će objediniti rezultat svih prethodnih meditacija i zaokružiti proces:

DATUM: Utorak 16.02.2021. 
VRIJEME: 20.00 do 21.00 
MJESTO: Zoom platforma

CIJENA: besplatno ukoliko uradite story share (podjelite na vašoj priči na Instagramu ili Facebook-u) omiljeni video iz moje IGTV sekcije/Facebook grupe „Diši sa Ghanom“ i tagujete mene i dvije osobe koje će sa vama doći na Zoom radionicu.
Ukoliko ne želite da djelite ništa od videa na vašem profilu, cijena za učešće je 10 eura.

PRIJAVAnakon prethodno ispunjenog uslova popunite formu ispod ovog tekstaPodelite na | Podelite na

PRIJAVITE SE: