završeno - Diši sa Ghanom - Instagram Live IZAZOV

Kao djeca svi znamo disati ispravno. Rađamo se sa udahom, umiremo sa izdahom- sve između zove se ŽIVOT.

Usvajanjem stesnog načina života, jurcanjem za obavezama, gomilanjem bespotrebnih informacija iz okruženja zaboravili smo na otkucaje srca.

Jeste li znali da nam je broj otkucaja srca u minuti uslovljen načinom disanja. Kada bi znali da imate određeni broj udaha i izdaha da iskoristite u životu da li biste usporili?

Tehnike disanja na prvi pogled mogu zvučati kao nešto nelogično jer mi svi dišemo dok god živimo, ali način na koji trošimo svoje disanje karakteriše kvalitet tog istog života.

Iz tog razloga praktikovanje drevnih tehnika disanja, vraća nas u centar svog bića.

Redovnim praktikovanjem tehnika disanja dobijamo dobar san, pročišćenje duha i tijela, blistavo lice, viši nivo svijesti u odnosu na trenutno, a uklanja se kiselina u želudcu, zatvor, dijabetes, astma, alergije i neplodnost.

Od kako sam krenula sam praktikovanjem pranayama (tehnika disanja) imam želju da proširim i ovo znanje i ovaj doživljaj i evo došlo je vrijeme!

Iz tog razloga pozivam vas da se pridružite nakon Izazova br.1 i izazova br. 2 na izazov br. 3 od 06. do 12.07 na mom Instagram profilu ili u Facebook grupi  "Diši sa Ghanom"- u live sedmodnevnom izazovu !

Počinjemo u 6:15 i radimo okvirno do 6:145.

https://www.instagram.com/ghana_knezevic/

https://www.facebook.com/

Zapratite me i pri Live uključenju doćiće vam notifikacija o početku uključenja.

Hajde da zajedno probijemo blokade, oduvamo negativnosti i dignemo vibraciju života!

Dobrodošli ste!

Vaša Ghana

 Podelite na | Podelite na