završeno - ROĐENDANSKI KUNDALINI YOGA ČAS „OBNAVLJANJE SNAGE LJUBAVI“

Šta god izbjegavaš, to postaje veće!

 

Tema svakog energetskog centra koji direktno utiče na rad naših žlijezda, a onda i našeg fizičkog tijela je u krajenjem i najsirovijem obliku emocija koja traži transformaciju.

Da bi strah transformisali u povjerenje i sigurnost ili beživotnost u poletnost potrebno je da naučimo da saosjećamo kako bi prije svega potpuno prihvatili, ali ne mentalno, već emocionalno prihvatili i osjetili do kraja mjesto u kom zapravo ne želimo dugoročno biti.

To mjesto straha, beživotnosti, nesigurnosti, ljutnje, tuge ili neke druge emocije od kog bježimo, sa kojim se svađamo, koje neprihvatamo, a u kom je korjen neželjenog stanja u kom se nalazimo treba naučiti voljeti i prihvatiti a tek onda promjeniti.

Da bi naučili voljeti te djelove nas koje je najteže voljeti potrebna nam je nježna praksa otvaranja srčanog centra.

Nježna praksa fizičkih vježbi koje će nas sresti sa osjećanjem ljubavi prema sebi šta god da prolazimo u ovom trenutku u životu je ono što nam je potrebno.

Kriya koju ćemo raditi je srednje težine namjenjena za stvaranje osjećanja ljubavi.

Otvara se srce, povećava saosjećanje i osjetljivost prema sebi i drugima i pomaže nam

da odustanemo od emocionalne defanzivnosti i od stalne borbe sa svojim emocijama.

Umirujući efekat ove krije vam omogućava da eliminišemo nepotrebne misli i osjećanja, tako da možemo biti više u sadašnjosti i doživiti svoja osjećanja jasnije!

 

NAJVAŽNIJI DETALJI:

 

ŠTA: Kundalini Yoga čas

KO: Ghana Knežević – Kundalini Yoga Učitelj

GDJE: Instagram live @ghana_knezevic

KADA: petak 12.08 u 6am

CIJENA: nek poklon za moj rođendan koji je 12.08 bude vaše prisustvo i dijeljenje ovog poziva putem story-a ili direktnog prosleđivanja

 

 Podelite na | Podelite na