završeno - Points of You – L1 trening

ŠTA JE POINTS OF YOU?

 

Izraelski koučevi Efrat i Yaron kreirali sada već širom svijeta priznatu i poznatu koučing metodologiju za tumačenje sopstvenih viđenja sveta - Points of you.

 

ŠTA JE POINTS OF YOU?

 

Efrat i Zaron sreli su se na koučing edukaciji kada su već imali višegodišnje koučing iskustvo pretežno u bussines i executive koučingu. Inspirisani nakon što su odgledali film „Pay it forward“, počeli su da kreativno stvaraju potpuno novi koučing alat. Naime, njihovo dotadašnje iskustvo pokazalo je da koučing proces pretežno verbalan i vođen logikom i raciom. Iz tog razloga željeli su da naprave takav alat koji će biti zabavan, snažan i edukativan, a koji će pomoći da se bajpasuje logika i uđe dublje u procese rada na sebi. Tada su odlučili da kreiraju igru zasnovanu na foto terapiji, što su i učinili 01. juna 2006. godine. Do danas prodato je preko 200.000 ovih koučing alata, prevedeni su na 20 različitih jezika, prisutni su u 147 zemalja širom svijeta, postoji preko 400 sertifikovanih trenera za ovu metodologiju i više od 1.000 000 ljudi je iskusilo Point of you i radilo sa ovim alatima.

U Points of You metodologiji vjerujemo da sve, svaki predmet, čovjek, muzika, ukus, baš sve u našem životu ima svoj ugao gledanja iz kojeg mi dajemo značaj tim stvarima. Pravi izazov jeste upravo sagledati stvari iz drugačijih perspektiva, koje nam ranije nisu bile dostupne. Promjena se najčešće dešava upravo onda kada smo spremni da u svoj život pustimo različite perspektive. Osnovni princip na kome Points of you alat pomaže u sagledavanju ovih perspektiva jeste interakcija između desne strane mozga koja je intuitivna i emocionalna, i lijeve strane mozga fokusirane na logiku i analitičnost.

Fotografije i sama foto terapija stimulišu desnu, kreativnu stranu mozga, a riječi podstiču lijevu analitičku stranu. Istovremena stimulacija ove dvije hemisfere koje su „zaglavljene“ između emocija i racija, pomaže da se „preskoči“ ova konfuzija od toga „kako bi stvari trebale da izgledaju“ i dozvoljava našem umu da otkriva nova mjesta unutar nas samih, proširujući našu ličnu introspektivu.

Ova metodologija zasniva se na vezama između fotografije i teme na kojoj sami biramo da radimo.

 

ŠTA JE Points of You L1 - Welcome to our world?

 

Points of You L1 edukacija je osnovni sertifikacioni nivo u Points of You kreativnoj i inspirativnoj porodici. Sadrži dva alata – The Coaching game i Punctum koje dobijate na samoj radionici. Ovi alati prevedni su na 25 svjetskih jezika i sastoje se od Points of You foto kartica, knjige metafora i spečifičnih procesnih mapa.

L1 je sertifikacioni nivo Points of You akademije kojim dobijate zvanje Points of You Explorer i stičete mogućnost za dalje istraživanje i edukovanje sa ovim kreativnim i inovativnim alatima.

 

ŠTA ĆETE DOBITI NA L1 RADIONICI?

 

Na samoj radionici savladavate procese čije efekte prvo probate na sebi, a potom ih implementirate u rad i život. Ova metodologija namjenjena je svima koji su radoznali, koji žele da rade na sebi ili rade sa pojedincima i timovima na njihovom ličnom rastu i razvoju. Ovo je alat podržan procesima koji će vas upoznati sa velikim brojem nijansi između različitih perspektiva i dati vam priliku da iskusite magiju svijeta slika na zabavan, kreativan i neočekivan način.

Alati dobijeni na edukaciji mogu se koristiti u individualnim sesijama, u radu sa manjim ili većim grupama, i mogu se lako prilagoditi svakoj publici, cilju i temi. Koristeći inovativne i zabavne alate naučićete kako da vodite smislene razgovore , smanjite sukobe i izgradite mostove povjerenja sa ljudima.

 

ŠTA JE POINTS OF YOU?

 

KAKO JE ORGANIZOVANA L1 SERTIFIKACIONA RADIONICA?

 

L1 radionica podrazumeva:

 

  • 6 sati obuke
  • Serifikat Points of You Explorer
  • 2 alata : The Coaching game  i Punctum
  • Knjiga metafora i priča
  • Rad u malim grupama u opuštenoj i udobnoj atmosferi
  • Alat se primjenjuje i procesi se uče kroz rad na sopstvenim temama koje su vama u fokusu
  • Tumačenje i korišćenje alata

 

 

NAJVAŽNIJI DETALJI OVOG GOSTUJUĆEG TRENINGA U ORGANIZACIJI GHANA & CO:

TERMIN JE: petak 19.08 od 10 do 17h,

MJESTO JE: Knightbridge School International, Tivat

CIJENA JE: 340 eura (uz 2 kompleta kartica) ili 440 ukoliko dolazite sa nekim skim dijelite komplet kartica.

PRIJAVA: odgovorom na mail info@ghana-pokreni.me (najkasnije do 5. avgusta radi nabavke alata)

NAPOMENA: Ukoliko se prijavite i za trening “Discover PCM” po upitu dobijate posebne povoljnosti.

 

 

IVAN BLEČIĆ

 

BIOGRAFIJA

IVANA BLEČIĆ

 

Ivana Blečić je diplomirani inžinjer Fakulteta organizacionih nauka, magistar ekonomskih nauka, odbojkašica – nekada aktivna, a zauvek zaljubljena u ovaj divan sport. Majka je dva dječaka i duboko vjeruje da je porodica ključ sreće za svakog pojedinca.

 

Energična je, kreativna i aktivna sa izraženim fokusom i vjerom u pozitivne ishode – „jer ako nije srećan , onda i nije kraj, zar ne?“ Voli ljude i vjeruje da su svi oni suštinski dobri. Najveće profesionalno priznanje za nju je kada ima priliku da im bude podrška na putu promjene i razvoja.

 

Praktično iskustvo gradila je na različitim menadžerskim pozicijama u kompanijama Dinamik Centar, AK Kompresor i Merkur International. Poslednjih 10 godina vodila je timove na pozicijama: Menadžer kvaliteta, Customer care Manager, HR manager, Operativni Menadžer, Direktor prodaje, Direktor postprodaje i na poziciji Generalnog Direktora.

 

Kako duboko veruje da je neprekidno učenje vrijednost koja je vodi kroz život, a znanje resurs koji nas usmjerava i određuje, pohađala je mnogobrojne edukacije i treninge, a mnoge od njih i sama izvodi.

Sertifikovani je Internacionalni NLP trener (Fellow Member IANLP) kao i sertifikovani internacionalni trener i kouč prema PCM metodologiji. Pohađala je Erickson koučing edukaciju prema standardima ICF- i intrenacioonalni je trener i fascilitator prema Point of You metodologiji, takođe akreditovanoj od strane ICF-a koji predstavlja zlatni standard u koučing metodologiji.

Vanredni je predavač Mokrogorske škole menadžmenta u kojoj je ekspert za treninge komunikacije i ličnog razvoja. Organizuje i sertifikovane i akreditovane programe NLP edukacija, a kroz individualni biznis koučing sa svojim klijentima postavlja i realizuje izazovne poslovne ciljeve. Svoje treninge do sada je imala prilike da izvodi u Beogradu, Nišu, Banja Luci, Podgorici, Tivtu i Beču.

Ivana kaže da je njena svrha oduvijek bila da uči, razvija i podržava pojedince i timove u svrhu postizanja ličnih i kompanijskih ciljeva i ostvarenja punih individualnih potencijala.Podelite na | Podelite na

Galerija slika
PRIJAVITE SE: