završeno - Poklon projekat: Disanje kroz čakre

Dragi ljudi,
Kako vam prolazi ovaj dugo očekivani januar?
Jeste li raspoloženi za novi besplatni program u Ghana&CO?

Ako jeste, evo vijesti! Nastavljamo u ritmu kratkih i fokusiranih, a jako korisnih video uključenja i to potpuno besplatno, kao i do sada!

Pozivam vas da od ponedeljka rezervišete vrijeme za "DISANJE KROZ ČAKRE" - novi poklon projekat vođenih meditacija kroz tehnike disanja!

 

DISANJE KROZ ČAKRE

 

 

Ukoliko bi vam prijalo afirmativnim vođstvom svoje nesvjesno rasteretiti i svjesno pokrenuti čakre u pravcu zdravlja:

Od ponedeljka 1. februara do nedelje 7. februara u 8 ujutru uključivaću se na FB grupi "Diši sa Ghanom" i Instagram Live i voditi vas kroz 15-o minutnu vođenu meditaciju za otpuštanje energetskih blokada na svakom nivou uz svjesno disanje.

Ponedeljak: otpuštanje nepovjerenja
Utorak: otpuštanje krivice
Srijeda: otpuštanje nesigurnosti
Četvrtak: otpuštanje zamjerki
Petak: otpuštanje laži
Subota: otpuštanje crnih misli
Nedelja: otpuštanje ega

 

 

Ideja je da se povežemo i podržimo na nivou energije i emocije, pa je važno da ovaj poziv stigne do što više spremnih duša, a vi mi u tome možete pomoći!

Sve što je potrebno uraditi jeste organizovati se da u 8 ujutru od ponedeljka odvojite 15 min za sebe i podjelite ovu objavu na vaš story kako bi se što veća sinergija desila!

Tehnike disanja poznatije kao pranayame su drevna znanja o disanju.
Prana - životna sila (energija)
Yama - kontrolisati
Pranayama je tehnika koja povećava životnu energiju i vodi do savršene kontrole prane kroz tijelo i na taj način održava tijelo zdravim.
U kombinaciji sa afirmativnim tokom misli u vođenoj meditaciji za svaku čakru posebno daje za rezultat oslobađanja blokada i doživljaj svog tijela prohodnim, doživljaj rasterećenja, opuštanja i prirodnog stanja svakog zdravog bića.

Ako ti se svidi rad sa mnom i poželiš svoju ličnu temu otvoriti 1 na 1 učešćem na ovom programu dobićeš Energy Coaching sesiju po promo cijeni a za više detalja mi se obrati direktno.

Dobro mi došli!
Radujem vam se!!!
Ghana

 Podelite na | Podelite na