završeno - Lični razvoj & NLP- Online radionica

Ako je vaša maksima "Kakve su ti misli takav ti je život", ako vas oduvijek interesuje proširivanje razumjevanja svoje psihe, ali i dobijanje konkretnih tehnika kako napraviti pozitivnu promjenu NLP će vas zainteresovati!
Ova svjetski poznata metodologija za lični razvoj, nastala proučavanjem nauspješnijiih pojedinaca u psihoterapiji, biznisu, sportu.. danas i vama može dati rješenja za koja niste ni znali da postoje!

Kako proširiti razumijevanje za sve izazove s kojima se susrećemo, kako razviti podržavajuća uvjerenja, kako re-programirati svoje "loše" navike i otkriti djelovanje nesvjesnog uma te naučiti strateški upravljati svim važnim životnim oblastima ključne su teme kojima se bavimo na NLP edukaciji.

Da biste iz prve ruke razumjeli koju moć vam nudi NLP spoznaja bitno je da shvatite:
????na kojim osnovama se zasniva čitava metodologija,
????koji je pristup radu
????kakva je organizacija treninga te
????ko je glavni NLP Trener
????kako izgleda uvodna vježba kojom ćete osjetiti jedan djelić atmosfere sa internacionalno sertifikacionih treninga.

????Kroz ovu vježbu dobićete priliku:
- da sagledate svoj život kroz sve važne životne aspekte kao zdravlje, ljubav, karijera, finansije, porodica..
- da napravite presjek stanja i ocjenite svoju trenutnu poziciju u svim životnim oblastima
- da određite prioritete i ključne teme na kojima želite raditi
- da se oslobodite neodređenosti i dobijete jasne smjernice na čemu želite raditi.

Novi krug NLP edukacije kreće uskoro u Herceg Novom, a da biste imali sve što vam je potrebno da donesete odluku o životno vrijednoj investiciji, kroz mješavinu teorijskog pristupa, ličnih, i primjera svojih klijneta te praktičnu vježbu uvešću vas svijet NLP-a.

Sa učešćem na ovom predavanju otvara ti se mogućnost usavršavanja u Herceg Novom po posebnim uslovima, mogućnost nadogradnje postojeće ili izgradnje nove karijere te balans na svim životnim poljima!

Sve što je potrebno jeste da se prijavite za ovo BESPLATNO PREDAVANJE.

➡️ Iz udobronsti svog doma, stavite napomenu za 7.maj od 18h i uživajte u spoznaji novih mogućnosti proširivanja svojih ličnih kompetencija.
Učešće je besplatno, ali ako želite dobiti uvodnu vježbu za ulazak u NLP svijet ličnog razvoja, na email info@ghana-pokreni.me mi pošaljite potvrdu učešća gdje ću vam nakon live-a kao odgovor poslati radni list.

Vidimo se 7. maja na Instagramu u mom live uključenju od 18 do 19 časova.Podelite na | Podelite na