završeno - INTUITIVNA RADIONICA „Energija cilja“

INTUITIVNA RADIONICA "Energija cilja" bez blokada i gomile pravila!

 

Jedinstvena, holistička i intuitivna radionica koja će te osvjestiti, zabaviti i povesti u pravcu tvojih ciljeva i uspješne 2023.godine!

 

 

 

PRIJAVI SE ODMAH

 

Opterećenje ciljevima ne vodi uspjehu!

Imaš osjećaj da se tvoj entuzijazam u vezi isčekivanja nove godine osipa?

Opterećena si onom mišlju „A šta ako opet ne uspijem“?

Teško vizualizuješ budućnost koja je ujedno i ostvariva i magična?

Ne želiš se opterećivati gomilom pravila za postavljanje ciljeva?

Dosta ti je forsiranja i nabijanja pritiska i krivice radi ciljeva?

 

 

Umjesto toga zamisli:

Inspirisana i laka koračaš kroz 2023…

Imaš vremena za sve svoje želje!

Dobro balansiraš privatno i poslovno, uživanje i rad, spiritualno i materijalno!

S vremena na vrijeme samo se osvrneš i vidiš „wow puno toga sam već ostvarila“!

Tvoji dani su uvijek vođeni jasnoćom u jednostavnim prioritetima!

 

INTUITIVNA RADIONICA

Pravi uspjeh se ogleda u  količini lakoće i jednostavnosti pri kretanju ka svojim ciljevima!

 

Nakon niza godina sa mojom autorkskom radionicom „Energija cilja“ gdje sam kroz jedan od najmoćnijih NLP modela osvjetljavala unutrašnju hijerarhiju zaduženu za postizanju svakog rezultata i spajala to znanje sa znanjem o energetskim centrima i važnosti čitanja svojih emocionalnih stanja, sada je ova radionica dobila i nadogradnju i još veću primjenjivost! Osim ovog potpuno drugačijeg pristupa ciljevima, bez gomile pravila i mozganja, ovaj put kroz Neuro Logičke Nivoe osvjetljavamo i unutrašnju dinamiku ograničenja, zatim unutrašnju dimaniku emocionalnog „poravnanja“ i usaglašavanja svih djelova sebe te kao posebnu zanimljivost u čitav proces uključujem i najnoviji KOUČING ALAT "POINTS OF YOU" koji će enormno zabaviti i olakšati intuitivno sagledavanje svojih želja!

Ovaj alat je poznat po tome što aktivira i lijevu- racionalnu stranu mozga i desnu-kreativnu stranu mozga te na jedinstven način navodi na inspirativne opcije budućih ostvarenja!

Zar to nije UZBUDLJIVO?

Sve to zaokružićemo kombinacijom vođene vizuelizacije i meditacije te sa ove radionice izaći sa novim uvidima, inspiracijom, osvjetljenim „slijepim mrljama“ i jasnoćom koju tik u korak prati i entuzijazam!

 

 

INTUITIVNA RADIONICA

Igra vođena jasnom namjerom, kombinacija je koja garantuje uspjeh u kom i uživamo i puno postižemo!

Igra je zaboravljen, a možda najvažniji dio postavljanja ciljeva. Koja je svrha postavljanja ciljeva koji će nas opteretiti- To onda i nisu ciljevi nego opterećujući zadaci. Ovaj put kroz igru u okviru Points of You kartica ćemo dozvoliti sebi inspiraciju i kreativnost što je osnova uspjeha koji traje i nadograđuje se prirodno, bez gomile pravila, preozbiljnih faca i muke u gonjenju sebe da postignemo zacrtano.

Konkretnost, je drugi neizostavan korak. Jasnoća u sagledavanu svih djelova sebe počevši od okruženja, ponašanja, vještina, uvjerenja i načina na koji doživljavamo sebe sveukupno, vrlo jednostavno ili pomažu ili odmažu u postizanju željenog. Rijetko kad imamo vremena konkretno označiti šta sve utiče na naše krajnje rezultate, a posebno je teško kad bez konkretnog sistema pokušavamo uhvatiti svoje misli. Dakle konkretnost u skeniranju svojih trenutnih ograničenja, ali i postavljanju novog nivoa usaglašenosti svih segmenata koji doprinose postizanju ili nepostizanju željenog!

Duboka povezanost je treći neizostavan korak bez kog ne možemo vidjeti istinu ni u vezi trenutnog stanja ni u vezi onog pravog našeg željenog. Duboka povezanost je dio koji postižemo kroz meditativni pristup u kom ne samo da otpuštamo vezanost za dosadašnje načine, probleme, misli već nalazimo način da budemo uz sebe u svim etapama i fazama buđenja koje je izuzetno  postepen proces. Svakim svjesnim istraživanjem sebe dolazimo korak bliže onom oslobođenom beskrajno svjetlom i moćnom biću ljubavi koje nas poziva na kompletno življenje i materijalozovanje te verzije sebe u ovom nesavršenom fizičkom svijetu!

 

A sada par riječi o meni!

Moj nadimak je Ghana i veliki sam istraživač istine. Do sada sam se osim izučavanja primjenjivosti NLP metodologije u komunikaciji i ciljevima, bavila i Reiki metodom tradoicionalne medicine, kao i Kundalini Yogom kao sistemom energetskih vježbi za postizanje stanja koja ojačavaju naš nervni sistem za svakodnevni stres te uzdižu do neslućenih visina insiracije i duboke povezanosti sa sitinskim Ja. Na ovom putu najčešće se predstavljam kao edukator koji voli male grupe jer i u grupama koristim poluindividualan koučing pristup sa puno otvorenih pitanja, diskusija i mini koučing sesija!

 

Sretna sam te iznova ili po prvi put upoznati i podjeliti moj entuzijazam, znanje i podršku na putu tvog buđenja!

 

Ako si spremna da „prospemo magični prah“ po 2023.godini klikni ispod i prijavi se!

 

PRIJAVI SE ODMAH

 

 

TEHNIČKI DETALJI:

ŠTA? Intuitivna radionica „Energija cilja“

GDJE? UŽIVO u Knightbridge školi Porto Montenegro & ONLINE putem Zoom aplikacije (u istom vremenu)

KADA? Utorak 20.12 u 18h (oko 2,5 sata trajanje)

UČEŠĆE: 20 eura do srijede 14.12, 35 eura nakon 14.12

PRIJAVA: putem formulara ispod/emaila/poruke nakon čega ti šaljem instrukcije za uplatu

Broj mjesta je ograničen na 15 osoba (online & uživo zajedno)Podelite na | Podelite na

PRIJAVITE SE: