završeno - IG/FB IZAZOV„GOLD MINING“

Decembar je mjesec kada kažu da je dobro da ZAMISLIMO ŽELJU za NOVU GODINU!

 

ali, kako da znamo šta želimo ako ne znamo ni šta trenutno imamo?

 

Šta ste sve ove godine doživjeli i koje je nauke život stavio pred nas ne pitajući nas za saglasnost i kako smo se snašli- važno je osvjestiti kako bi svjesno prokrčili sebi put za narednu godinu i preuzeli odgovornost za svoj život!

Ciljevi su sve ono što svakodnevno živimo, a živimo sve aspekte života od privatnog do poslovnog, sve ono što je između. Istina je da smo sa nekima više zadovoljni, sa nekima manje, a neki su potpuno u „zapećku“!

Dobra stvar je da je sve popravljivo i da naša priroda radi za nas.

Nauka kaže da je naš um tako dizajniran da je dovoljno da projektujemo živopisna buduća iskustva nas samih da bismo se prirodno motivisali da to i doživimo.

No kako bismo se pripremili za to važno postavljanje ciljeva nekada nam treba mnogo vremena da se inspirišemo i krenemo. Takođe kada to krenemo sami raditi često je jave unutrašnji saboteri, nesigurnost, preispitivanja i zbog nedostatka znanja i podrške u kreiranju života kakav želimo odustajemo i bivamo još skrhaniji.

Da se odustajanje više ne bi dešavalo i da bi lakše postavili prave realne, a magične ciljeve te bili sigurni da ste na pravom putu, za vas sam spremila

 

SEDMIDNEVNI IZAZOV pod nazivom „Gold mining“ koji počinje 7.12 i traje do 13.12 gdje ćemo svakog dana od 15 do 15:30h kroz GRATIS Instagram / Facebook (grupa „Diši sa Ghanom“) LIVE UKLJUČENJA i ZADATKE obrađivati po jednu oblast života i raditi na otkrivanju trenutnog i željenog stanja u svom životu.

 

Teme koje ćemo po danima obrađivati su KLJUČNE OBLASTI ŽIVOTA:

PONEDELJAK: PARTNERSKI ODNOSI-EMOTIVNI ŽIVOT

UTORAK: DRUŠTVENI ŽIVOT

SRIJEDA: KARIJERA-POSLOVNI ŽIVOT

ČETVRTAK: FINANSIJE

PETAK: ZDRAVLJE

SUBOTA: SLOBODNO VRIJEME I LIČNI RAZVOJ

NEDELJA: PORODICA

 

Kroz svoje dugogodišnje testiranje savremenih saznanja o značaju ciljeva u našim životima, srela sam mnogo ljudi koji kažu da im se kvalitet života značajno promjenio od kada znaju i redovno postavljaju svoje prioritete kroz ciljeve, a neki od benefita su:

1.bolje upravljanje vremenom

2.osjećaj da smo na pravom putu

3.konkretni rezultati kroz povećane prihode, uspjeh na poslu i privatno

4.vizuelizacije

5.proaktivnost

6.rješavanje prokastinacije

7.jačanje samopouzdanja

8.inspiracija okruženju

9. emocionalna usaglašenost

10.jačanje vjere

 

Učešće je besplatno i učešćem osiguravate PRMO CIJENU za ZOOM radionicu 17.12 i UŽIVO Vision board radionicu 21.12!

Materijal za rad je spreman i ja vam se radujem jer je red da damo poslednji pozdrav 2020toj – onako kako dolikuje najhrabrijima!

Čekam vam na Instagramu i Facebook-u od pondeljka u 15h!

Vaša Ghana Podelite na | Podelite na