završeno - NOVI IZAZOV: "DIŠI SA GHANOM"

Energije ovih dana su jake i svakom od nas donjele su svoje izazove, mada i darove ukoliko smo prepoznavali i djelovali u skladu sa unutrašnjim smjernicama.

Ipak astrolozi potvrduju moj intuitivni osjećaj da prethodnih dana nije bilo dobro pokretati neke velike stvari u svom životu, dok od danas već možete osjetiti blago olakšanje i plako krenuti sa planiranjem onih stvari na kojima želite raditi u narednom periodu.

Da bi na najbolji mogući način isplanirali i startovali sa novim odlukama, projektima, izborima, a kod mene boga mi i EDUKATIVNIM NOVINAMA važno je ENERGIZOVATI SE.

Važno je još jednom centrirati svoje biće kroz svjesni dah odnosno PRANAYAME,

Važno je PRIHVATITI PODRŠKU (I inače I od mene u ovom slučaju),

Važno je nastaviti sa učenjem LAKOĆE!

 

 

 

I zato vam sa zadovoljstvom najavljujem novi/stari POKLON PROJEKAT: “DIŠI SA GHANOM”

 

 

 

Ponedeljak 22.02.2021. do  subote 27.02.2021 radićemo svakog jutra od 6 do 6:30 na Instagram Live-u i Facebook grupi “Diši sa Ghanom”.

 

 

 

Kao djeca svi znamo disati ispravno. Rađamo se sa udahom, umiremo sa izdahom- sve između zove se ŽIVOT.

Učimo se laganijem tempu, usklađenijem djelovanju, prihvatanju “pozitivnog” I otpuštanju “negativnog”  I u svemu tome I dalje ostajemo povezani sa svojim srcem!

Jeste li znali da nam je broj otkucaja srca u minuti uslovljen načinom disanja. Kada bi znali da imate određeni broj udaha i izdaha da iskoristite u životu da li biste usporili?

Tehnike disanja na prvi pogled mogu zvučati kao nešto nelogično jer mi svi dišemo dok god živimo, ali način na koji trošimo svoje disanje karakteriše kvalitet tog istog života.

 

U stresu je disanje ubrzano, u opuštenom stanju usporeno, ali to nipošto ne znači da ćemo biti tromiji i sporiji ako nam  je disanje sporije! To znači da ćemo pametnije i fokusiranije iz mira donositi odluke, odreći se površnog brzanja i osjetiti kako zapravo postižemo mnogo više!

Iz tog razloga praktikovanje drevnih tehnika disanja, vraća nas u centar svog bića.

Redovnim praktikovanjem tehnika disanja dobijamo dobar san, pročišćenje duha i tijela, blistavo lice, viši nivo svijesti, a uklanja se kiselina u želudcu, zatvor, dijabetes, astma, alergije pa čak i neplodnost.

 

Od kako sam krenula sam praktikovanjem pranayama (tehnika disanja) moje kompletno biće je skočilo od sreće, od stanja letargije koja se povremeno javljala dobila sma poletnost, od nekih nesigurnosti – snagu, od težine dana ili obaveza lakoću!

Iz tog razloga pozivam vas da se pridružite nakon prošlogodišnjih izazova i na PRVI IZAZOV “DIŠI SA GHANOM” U 2021-oj!

 

Učešće je besplatno I svaki snimak imaćete priliku gledati i na mom YouTube kanalu

 

Da me zapratite i dobijete notifikaciju kad krene SUTRA ujutro prvi LIVE  evo skraćenog puta do mog IG PROFILA i Facebook grupe

 

Hajde da zajedno dignemo vibraciju života!

Dobrodošli ste!

Vaša GhanaPodelite na | Podelite na

PRIJAVITE SE: