KOUČING ZA LIČNI RAZVOJ

Individualni rad - tehnike i alati za brz lični razvoj i uspjeh 

 

Zamisli život koji je rasterećen stalnih preispitivanja, dilema, energetskih odliva i konflikata.

Zamisli ti u svom najboljem izdanju.

Zamisli prihvataš izazove i uživaš u svojim postignućima!

Ako imaš temu o kojoj bi 1 na 1 pričala, ako imaš želju za rješavanjem određenog problema ili postizanjem određenih rezultata, trebaš razgovor nakon kog imaš miran um i jasan smjer te motivaciju - individualne Coaching seanse su za Tebe!

Sada imaš mogućnost da osjetiš benefite koje uživaju neki od najpoznatijih imena poput Oprah Winfrey, Leonarda Di Capria i Serene Williams, ali i mnogih naših poznatih voditelja, glumaca, biznismena i sportista - na individualnim Koučing / Coaching sesijama.

 

    Šta je to Coaching/ Koučing?

 

Koučing je proces u kojem partnerski odnos izmedju klijenta i coacha uz korišćenje specifičnih Koučing tehnika, dovodi do otkrivanja i oslobadjanja lične mudrosti i snage klijenta te povećanja njegovih kompetencija za dostizanja ciljeva i vrhunskih postignuća.

To je proces efikasnog učenja koji dovodi do ličnog razvoja, uspješnosti u raznim segmentima života i zadovoljstva klijenta sopstvenim životom. Promjena koja se dešava tokom tog procesa odnosi se na promjenu u ličnim stavovima, načinu mišljenja, doživljavanju i ponašanju klijenta kao i njegovoj sposobnosti da koristi tehnike i znanja stečena tokom coaching  procesa za svoj dalji rast i razvoj.

 

COACHING SESIJE

 

Uloga Kouča je da pomogne klijentu da prepozna svoje ciljeve, da ih jasno definiše i fokusira u sebi one snage na koje treba da se osloni kako bi ih dosegao.

U prijatnoj atmosferi povjerenja i podrške, uz zagarantovanu diskreciju rezervišite termin za uvodni razgovor i donesite odluku o koraku koji će za vas biti odskočna daska.

 

Ako:

- osjećate posledice stresa

- želite da se pomjerite iz trenutnog 

- napravite rezultate koji će oslikati vašu autentičnost

- želite presložiti misli a često se u njima gubite

- ukoliko imate potrebu za konstruktivnim razgovorom a uglavnom dobijate gotova rješenja koja nisu vaša

- ukoliko ste spremni preuzeti kontrolu nad vašim životom

KOUČING SA GHANOM je vaš izbor.

Rezultat ovog rada su: jasno definisani prioriteti, mentalno i energetsko olakšanje i lakoća, jasne smjernice za rad na sebi. 

 

Zašto baš KOUČING SA GHANOM?

 

Jedan od omiljenih komentara koji bi mogao bolje od mene dati odgovor na ovo pitanje je:

"Nevjerovatna si zato što nitko ne prenosi tu kombinaciju praktičnog i energetskog znanja kao ti!" Tea Zavacki

Dakle rekla bih da se moj pristup razlikuje po tome što strastveno kombinujem konkretno sa apstraktnim, logično sa intuitivnim,  praktično  sa energetskim, NLP & Coaching sa Kundalini Yogom & Reikijem.

Najvrijednija vještina koju sam godinama ličnog i profesionalnog iskustva izgradila je da opustim osobu s kojom radim toliko da sebi dozvoli da bude sve što jeste, jer tu je i sve što smo ikada željeli!

Još jedan omiljen komentar kojim volim i sebe i vas da doživim jeste "Inside of you is the whole Universe" pa nek tako i bude!

 

Šta su metode koje koristim i živim?

 

Koučing je proces u kojem partnerski odnos izmedju klijenta i coacha uz korišćenje specifičnih coaching tehnika, dovodi do otkrivanja i oslobadjanja lične mudrosti i snage klijenta te povećanja njegovih kompetencija za dostizanja ciljeva i vrhunskih postignuća. U koučing porcesu koristim NLP tehnike, alate i procesne vježbe kako bi uspostavili dobar odnos povjerenja, kako bih bolje pratila zadovoljenje ključnih potreba klijenta i kako bih klijenta povela do projektovanja željenog riješenja/rezultata.

Reiki je metoda iscjeljivanja tradicionalne medicine, koja se u svijetu odavno koristi uporedo sa klasičnom medicinom. Omogućava da ja kao Reiki Majstor Terapeut  kanališem veliku količinu kreativne, životne energije koja se nalazi svuda oko nas i da je emitovanjem kroz svoje dlanove usmjerim u sfere vašeg života gdje želite napredak. Reikijem se naziva Univerzalna Životna energija.

Kundalini Yoga je joga svjesnosti, joga sadašnjeg trenutka i joga prisutnosti. Potekla je iz stare prakse mudrih Jogija Sjeveroistočne Indije prije 500 godina.

Kundalini Joga je kombinuje različite tehnike, meditaciju, pjevanje matri, molitvu, dinamičke položaje i vježbe disanja (pranayame) koje u svrhu individualnog rada imate priliku odabrati shodno svojim prioritetnim ciljevima i težnjama u datom trenutku.

Ono što je važno da znate jeste da ne morate u toku koučinga raditi recimo Kundalini Yogu ili ne moram vam raditi Reiki tretman ali za to imate priliku.

Konkretno je efekat moje lične prakse u primjeni NLP tehnika i pirncipa, Reikija i Kundalini Yoge nešto što se osjeti bez obzira radimo li specifične vježbe ili "samo" vodimo konstruktivan ciljem vođen razgovor- koučing.

 

Šta dobijate u okviru KOUČINGA SA GHANOM?

 

× prepoznavanje nekorisnih uvjerenja 
× rad na osmišljavanju i treniranju novih uvjerenja
× pronalaženje ključa vaše lične motivacije
× povezivanje vaših ciljeva sa vašom izvornom motivacijom, talentima i vrijednostima

× prepoznavanje uslovljenosti sistema uvjerenja i mjenjanje istih tehnikom preciznih pitanja

× rješavanje unutrašnjih konflikata
× dolazak do novih mogućnosti reagovanja i djelovanja

× rasvjetljavanje vaših lekcija i učenja kroz teme Koučinga

 × mentalne NLP procesne vježbe

 × napredne NLP procesne vježbe

× energetske vježbe/ tretmane 

 

Šta je uključeno u PAKET  KOUČINGA SA GHANOM?

 

U periodu od mjesec dana do 3 mjeseca u terminu 3 individualne, potpuno prilagođene vama, sesije, dobijate ultimativno personalizovano vođstvo orjentisano isključivo na osnovu vaših potreba, preferenci i ciljeva/izazova. Dobijate ekskluzivnu mogućnost razmjene poruka putem Telegram aplikacije sa vašim Koučem Ghanom od ponedeljka do petka u periodu od 9 do 17h. 


Za koga je PAKET KOUČINGA SA GHANOM?

 

Ovaj paket namjenjen je svima vama:
》koji ste spremni na dublje sagledavanje svojih potreba i rezultata
》koji ste već neko vrijeme duboko zainteresovani za lični i/ili profesionalni rast i razvoj
》koji želite vrijeme svog života iskoristiti efektivno, ne samo efikasno

 

Kada i koliko često?

U dogovorenom terminu u trajanju do sat vremena po seansi + follow up za pitanja i kontakt svakodnevno radnim danima od 9 do 17h.

U zavisnosti od potrebe klijenta ovaj paket se može iskoristiti u trajanju od mjesec dana do tri mjeseca u unaprijed dogovorenim terminima.

 

Na koji način se sesije obavljaju?

 

Putem ZOOM aplikacije ili uživo u Herceg Novom- sesije, putem Telegram aplikacije dopisivanje radnim danima po potrebi.

 

Koja je cijena?

CIJENA za mjesec do tri mjeseca intenzivnog potpuno personalizovanog rada 1 na 1  je 300 eura za 3 sesije i 510 eura za 6 sesija u paketu.

Nakon uvodnog razgovora na osnovu moje procene i vaših potreba definiše se najbolji paket Koučinga sa Ghanom za Vas.

Kako se zakazuje paket sesija KOUČINGA SA GHANOM?

Putem forme u dnu ove stranice prvo zakazujemo uvodni razgovor, a onda direktno i sesije.


Ukoliko se odlučite za PAKET KOUČINGA SA GHANOM dobićete onu nevidljivu podršku i nježni podsjetnik po šta ste krenuli kada god stari programi krenu da se "bune"; dobićete novi priliv energije; novi nivo usklađivanja sa trenutnim i sigurni korak do stabilnosti na novom nivou razvoja. Dobićete jasan smjer djelovanja, izgubićete sumnje na koje ste gubili puno energije, igradićete sistem unutrašnje navigacije i pristupiti svojim "depoima" motivacije i inspiracije.

 

 

Da saznate više o načinu izvođenja MEMBERSHIPA & REIKI SISIJA pročitajte ispod:

REIKI SESIJE

 

 Podelite na | Podelite na

 

 

PRIJAVITE SE: