KOUČING ZA LIČNI RAZVOJ

Individualni rad - tehnike i alati za brz lični razvoj i uspjeh 

 

Zamisli život koji je rasterećen stalnih preispitivanja, dilema, energetskih odliva i konflikata.

Zamisli ti u svom najboljem izdanju.

Zamisli prihvataš izazove i uživaš u svojim postignućima!

Ako imaš temu o kojoj bi 1 na 1 pričala, ako imaš želju za rješavanjem određenog problema ili postizanjem određenih rezultata, trebaš razgovor nakon kog imaš miran um i jasan smjer te motivaciju - individualne Coaching seanse su za Tebe!

Sada imaš mogućnost da osjetiš benefite koje uživaju neki od najpoznatijih imena poput Oprah Winfrey, Leonarda Di Capria i Serene Williams, ali i mnogih naših poznatih voditelja, glumaca, biznismena i sportista - na individualnim Koučing / Coaching sesijama.

 

    Šta je to Coaching/ Koučing?

 

Koučing je proces u kojem partnerski odnos izmedju klijenta i coacha uz korišćenje specifičnih Koučing tehnika, dovodi do otkrivanja i oslobadjanja lične mudrosti i snage klijenta te povećanja njegovih kompetencija za dostizanja ciljeva i vrhunskih postignuća.

To je proces efikasnog učenja koji dovodi do ličnog razvoja, uspješnosti u raznim segmentima života i zadovoljstva klijenta sopstvenim životom. Promjena koja se dešava tokom tog procesa odnosi se na promjenu u ličnim stavovima, načinu mišljenja, doživljavanju i ponašanju klijenta kao i njegovoj sposobnosti da koristi tehnike i znanja stečena tokom coaching  procesa za svoj dalji rast i razvoj.

 

COACHING SESIJE

 

Uloga Kouča je da pomogne klijentu da prepozna svoje ciljeve, da ih jasno definiše i fokusira u sebi one snage na koje treba da se osloni kako bi ih dosegao.

U prijatnoj atmosferi povjerenja i podrške, uz zagarantovanu diskreciju rezervišite termin za uvodni razgovor i donesite odluku o koraku koji će za vas biti odskočna daska.

 

Ako:

- osjećate posledice stresa

- želite da se pomjerite iz trenutnog 

- napravite rezultate koji će oslikati vašu autentičnost

- želite presložiti misli a često se u njima gubite

- ukoliko imate potrebu za konstruktivnim razgovorom a uglavnom dobijate gotova rješenja koja nisu vaša

- ukoliko ste spremni preuzeti kontrolu nad vašim životom

KOUČING SA GHANOM je vaš izbor.

Rezultat ovog rada su: jasno definisani prioriteti, mentalno i energetsko olakšanje i lakoća, jasne smjernice za rad na sebi. 

 

Zašto baš KOUČING SA GHANOM?

 

Jedan od omiljenih komentara koji bi mogao bolje od mene dati odgovor na ovo pitanje je:

"Nevjerovatna si zato što nitko ne prenosi tu kombinaciju praktičnog i energetskog znanja kao ti!" Tea Zavacki

Dakle rekla bih da se moj pristup razlikuje po tome što strastveno kombinujem konkretno sa apstraktnim, logično sa intuitivnim,  praktično  sa energetskim, NLP & Coaching sa Kundalini Yogom & Reikijem.

Najvrijednija vještina koju sam godinama ličnog i profesionalnog iskustva izgradila je da opustim osobu s kojom radim toliko da sebi dozvoli da bude sve što jeste, jer tu je i sve što smo ikada željeli!

Još jedan omiljen komentar kojim volim i sebe i vas da doživim jeste "Inside of you is the whole Universe" pa nek tako i bude!

 

Šta su metode koje koristim i živim?

 

Koučing je proces u kojem partnerski odnos izmedju klijenta i coacha uz korišćenje specifičnih coaching tehnika, dovodi do otkrivanja i oslobadjanja lične mudrosti i snage klijenta te povećanja njegovih kompetencija za dostizanja ciljeva i vrhunskih postignuća. U koučing porcesu koristim NLP tehnike, alate i procesne vježbe kako bi uspostavili dobar odnos povjerenja, kako bih bolje pratila zadovoljenje ključnih potreba klijenta i kako bih klijenta povela do projektovanja željenog riješenja/rezultata.

U Points of You (THE COACHING GAME) metodologiji vjerujemo da sve, svaki predmet, čovjek, muzika, ukus, baš sve u našem životu ima svoj ugao gledanja iz kojeg mi dajemo značaj tim stvarima. Pravi izazov jeste upravo sagledati stvari iz drugačijih perspektiva, koje nam ranije nisu bile dostupne. Promjena se najčešće dešava upravo onda kada smo spremni da u svoj život pustimo različite perspektive. Osnovni princip na kome Points of you alat pomaže u sagledavanju ovih perspektiva jeste interakcija između desne strane mozga koja je intuitivna i emocionalna, i lijeve strane mozga fokusirane na logiku i analitičnost.

Fotografije i sama foto terapija stimulišu desnu, kreativnu stranu mozga, a riječi podstiču lijevu analitičku stranu. Istovremena stimulacija ove dvije hemisfere koje su „zaglavljene“ između emocija i racija, pomaže da se „preskoči“ ova konfuzija od toga „kako bi stvari trebale da izgledaju“ i dozvoljava našem umu da otkriva nova mjesta unutar nas samih, proširujući našu ličnu introspektivu.

Ova metodologija zasniva se na vezama između fotografije i teme na kojoj sami biramo da radimo.

Reiki je metoda iscjeljivanja tradicionalne medicine, koja se u svijetu odavno koristi uporedo sa klasičnom medicinom. Omogućava da ja kao Reiki Majstor Terapeut  kanališem veliku količinu kreativne, životne energije koja se nalazi svuda oko nas i da je emitovanjem kroz svoje dlanove usmjerim u sfere vašeg života gdje želite napredak. Reikijem se naziva Univerzalna Životna energija.

Kundalini Yoga je joga svjesnosti, joga sadašnjeg trenutka i joga prisutnosti. Potekla je iz stare prakse mudrih Jogija Sjeveroistočne Indije prije 500 godina.

Kundalini Joga je kombinuje različite tehnike, meditaciju, pjevanje matri, molitvu, dinamičke položaje i vježbe disanja (pranayame) koje u svrhu individualnog rada imate priliku odabrati shodno svojim prioritetnim ciljevima i težnjama u datom trenutku.

Ono što je važno da znate jeste da ne morate u toku koučinga raditi recimo Kundalini Yogu ili ne moram vam raditi Reiki tretman ali za to imate priliku.

Konkretno je efekat moje lične prakse u primjeni NLP tehnika i pirncipa, Reikija i Kundalini Yoge nešto što se osjeti bez obzira radimo li specifične vježbe ili "samo" vodimo konstruktivan ciljem vođen razgovor- koučing.

 

Šta dobijate u okviru KOUČINGA SA GHANOM?

 

× prepoznavanje nekorisnih uvjerenja 
× rad na osmišljavanju i treniranju novih uvjerenja
× pronalaženje ključa vaše lične motivacije
× povezivanje vaših ciljeva sa vašom izvornom motivacijom, talentima i vrijednostima

× prepoznavanje uslovljenosti sistema uvjerenja i mjenjanje istih tehnikom preciznih pitanja

× rješavanje unutrašnjih konflikata
× dolazak do novih mogućnosti reagovanja i djelovanja

× rasvjetljavanje vaših lekcija i učenja kroz teme Koučinga

 × mentalne NLP procesne vježbe

 × napredne NLP procesne vježbe

× energetske vježbe/ tretmane 

× aktiviranje nesvjesnog u nalaženju kreativnih rješenja

 

Šta je uključeno u PAKET  KOUČINGA SA GHANOM?

 

U periodu od mjesec dana do 3 mjeseca u terminu 3 individualne, potpuno prilagođene vama, sesije, dobijate ultimativno personalizovano vođstvo orjentisano isključivo na osnovu vaših potreba, preferenci i ciljeva/izazova. Dobijate ekskluzivnu mogućnost razmjene poruka putem Telegram aplikacije sa vašim Koučem Ghanom od ponedeljka do petka u periodu od 9 do 17h. 


Za koga je PAKET KOUČINGA SA GHANOM?

 

Ovaj paket namjenjen je svima vama:
》koji ste spremni na dublje sagledavanje svojih potreba i rezultata
》koji ste već neko vrijeme duboko zainteresovani za lični i/ili profesionalni rast i razvoj
》koji želite vrijeme svog života iskoristiti efektivno, ne samo efikasno

 

Kada i koliko često?

U dogovorenom terminu u trajanju do sat vremena po seansi + follow up za pitanja i kontakt svakodnevno radnim danima od 9 do 17h.

U zavisnosti od potrebe klijenta ovaj paket se može iskoristiti u trajanju od mjesec dana do tri mjeseca u unaprijed dogovorenim terminima.

 

Na koji način se sesije obavljaju?

 

Putem ZOOM aplikacije ili uživo u Herceg Novom- sesije, putem Telegram aplikacije dopisivanje radnim danima po potrebi.

 

Koja je cijena?

CIJENA za mjesec do tri mjeseca intenzivnog potpuno personalizovanog rada 1 na 1  je 300 eura za 3 sesije i 510 eura za 6 sesija u paketu.

Nakon uvodnog razgovora na osnovu moje procene i vaših potreba definiše se najbolji paket Koučinga sa Ghanom za Vas.

Kako se zakazuje paket sesija KOUČINGA SA GHANOM?

Putem forme u dnu ove stranice prvo zakazujemo uvodni razgovor, a onda direktno i sesije.


Ukoliko se odlučite za PAKET KOUČINGA SA GHANOM dobićete onu nevidljivu podršku i nježni podsjetnik po šta ste krenuli kada god stari programi krenu da se "bune"; dobićete novi priliv energije; novi nivo usklađivanja sa trenutnim i sigurni korak do stabilnosti na novom nivou razvoja. Dobićete jasan smjer djelovanja, izgubićete sumnje na koje ste gubili puno energije, igradićete sistem unutrašnje navigacije i pristupiti svojim "depoima" motivacije i inspiracije.

 

 

Da saznate više o načinu izvođenja MEMBERSHIPA & REIKI SISIJA pročitajte ispod:

REIKI SESIJE

 

 Podelite na | Podelite na

PRIJAVITE SE: