KOUČING / COACHING SESIJE

Individualni rad - tehnike i alati za brz lični razvoj i uspjeh 

 

Ako imate ideju u kom pravcu želite da se pokrenete, trebate konstruktivan razgovor, želite da prevaziđete izazove, otklonite unutrašnje konflikte i razumijete sebe - individualne Coaching seanse su idealne za Vas!

Sada imate mogućnost da osjetite benefite koje uživaju neki od najpoznatijih imena poput Oprah Winfrey, Leonarda Di Capria i Serene Williams, ali i mnogih naših poznatih voditelja, glumaca, biznismena i sportista - na individualnim Koučing / Coaching sesijama.

 

 

    Šta je to Coaching/ Koučing?

 

Koučing je proces u kojem partnerski odnos izmedju klijenta i coacha uz korišćenje specifičnih Koučing tehnika, dovodi do otkrivanja i oslobadjanja lične mudrosti i snage klijenta te povećanja njegovih kompetencija za dostizanja ciljeva i vrhunskih postignuća.

To je proces efikasnog učenja koji dovodi do ličnog razvoja, uspješnosti u raznim segmentima života i zadovoljstva klijenta sopstvenim životom. Promjena koja se dešava tokom tog procesa odnosi se na promjenu u ličnim stavovima, načinu mišljenja, doživljavanju i ponašanju klijenta kao i njegovoj sposobnosti da koristi tehnike i znanja stečena tokom coaching  procesa za svoj dalji rast i razvoj.

 

COACHING SESIJE

 

Uloga Kouča je da pomogne klijentu da prepozna svoje ciljeve, da ih jasno definiše i fokusira u sebi one snage na koje treba da se osloni kako bi ih dosegao.

U prijatnoj atmosferi povjerenja i podrške, uz zagarantovanu diskreciju rezervišite termin za uvodni razgovor i donesite odluku o koraku koji će za vas biti odskočna daska.

 

Ove sesije traju sat do sat i po vremena po sesiji i u posjeku je potrebno 3 sesije po temi. Tema je ideja o tome na čemu želite da radite u toku našeg individualnog rada.

Cijena Koučing sesije je 50 eura

 Podelite na | Podelite na