Revizija prvog kvartala 2021

Revizija prvog kvartala 2021

 

Stigao je april i već četvrtina ove godine polako ističe, a mi smo već imali prilike napraviti iskustvo sa ovom godinom, zar ne? Kakva je ova godina prema vama do sada?

2021. nije kao 2020, zar ne?

 

Možda smo se potajno nadali da će biti ista ili da ćemo se nekim čudom vratiti na ono kako je bilo ranije barem u nekoj oblasti (najčešće u onoj gdje nikako ne smijemo nazad).

To potvrđuje što često čujemo onu rečenicu: “Samo da ovo prođe pa da možemo da nastavimo sa životom”, ali ja zbilja ne mislim da išta može da se nastavi kao što je bilo, a to nam i iskustvo potvrđuje.

 

Vjerujem da imamo priliku da ubrzano rastemo prihvatajući izazove koji, ruku na srce, nisu uopšte tako novi i nepoznati. Svi dobro znamo da nismo baš ispravno prema sebi postupali, svi mi dobro znamo da smo se u mnogim situacijama i prema drugima ponijeli kako ne bismo željeli da se postupa prema nama i svi mi znamo da te postupke i prema sebi i prema drugima ponavljamo godinama unazad misleći da će se rješiti već nekako.

 

Isto tako mnogi znaju da već godinama nisu zadovoljni sa poslom koji rade ili nisu zahvalni za posao koji rade, kao i da i dalje ništa nisu uradili da poslušaju svoju unutrašnju poruku. Isto je i sa partnerstvom, ono što smo gušili, sada već vrišti i vrlo je očigledno i nema se vremena za još jedan “hush”. Tako je i sa porukama koje dobijamo od svoje djece….sa porukama koje dobijamo kroz svoje zdravstveno stanje i sve druge oblasti života.

 

Dakle, ruku na srce, došlo je vrijeme da prigrlimo sve to što je prigušivano i što se do sada krčkalo.

 

2020. kao da je bila godina novog rođenja, nerješenosti i godina prelaza gdje smo imali vremena da se odmorimo, promislimo, preispitamo i počnemo na nov način slagati prioritete. Sa druge strane 2021. osjećamo da je dobro pritegla sve ograničenosti našeg Ega i nema nam mrdanja dok ne prigrlimo promjenu.

 

Bilo kako bilo, želim da vam dam još jedan savjet na baš tom vašem ličnom putu: Kad god vas stegne osjećaj nelagodnosti, vi se sjetite da je KRIZA drugo ime za PROMJENU, a promjena zna biti teška samo onoliko koliko je odlažemo.

 

Tako da drage moje, ako želite da prođete što bezbolnije ili još bolje što svjesnije (što znači čak i uživanje) kroz promjenu, javite mi se za BESPLATNU KONSULTACIJU kako bismo otkrili i definisali smjer puta koji čeka na vas!

 

S ljubavlju,

GhanaPodelite na | Podelite na