Prevaziđi "Nisam dovoljno dobra"

Drage moje Žene saputnice, Majke, Djevojke, Tinejdžerke želim na poseban način da vam čestitam DAN ŽENA. Na način da zaista uzdignemo Ženu u sebi!

Još uvijek nisam upoznala ženu ( mada ni muškarca tj ljudsko biće) koje nema traumu koju nosi kao emocionalnu ranu kaja se suptilno transformisala u „realno uvjerenje“

Traume su oni događaji koji se prvih sjetimo kada su teme loših iskustava iz djetinjstva, ali i kasnijeg perioda sazrijevanja u pitanju.

To je događaj koji u nama izazove jak osjećaj neke vrste neprijatnosti. I iako znamo da se desilo davno i da razumijemo racionalno kako bi trebalo to nešto shvatiti, od tada do danas vučemo taj (a češće je množina) tj te osjećaje i još uvijek nezacjeljene rane.

Te rane taknute su svaki put kada se naša duša sjeti da je to nešto bolno i teško, upravo zadatak ovog života.

Za mene to je bio odnos nerazumjevanja u djetinjstvu, odnos prekora zbog nekih afiniteta i neafiniteta, odnos u kojem smo uradili nešto, a radije bi da nismo, jer sebe zbog toga smatramo lošima, grešnima, nedovoljnima… to su sve situacije gdje nas je neko prekorio, kaznio, posramio, zamjerio, uvrijedio, odbacio, uplašio (aaah toga je bilo i bilo).. a mi smo u tom trenutku zaledili svoju emociju i potrebu.

 

Svi ti osjećaji koji su se zaledili stvorili su na ovaj ili onaj način ono najčešće uvjerenje sa kojim živimo „ Nisam dovoljno…nešto“ takozvani „Not-Enough-Ness“

 

Sva ta ponašanja zbog kojih nam je na neki način zamjereno su u svojoj biti bezazlena, ali ipak emocija koja se priguši i ne nađe put da se izrazi ostaje kao neutažena potreba koja nas proganja.

Pošto su nam drugi zamjerili u djetinjstvu zbog nekih situacija, pa u tinedžerskom dobu zbog nekih drugih, sada smo mi već dovoljno opremljene zamjerkama sami prema sebi da nam ne treba ama baš niko da to nešto kaže jer smo same sebi najgori neprijatelj.

Onda sebi zamjeramo što nismo pametnije, što nismo ljepše, sposobnije, zgodnije, što nismo komunikactivnije, što nismo uspješnije, što nismo bolje majke, bolje žene, što nismo bolje prijateljice… u prevodu što nismo nešto kao svetice…

Dakle grešne smo.. da. Strašno zar ne? I velika istina je da upravo to Život i čini ovakvim kakvog smo ga došli živjeti.

Došle smo okusiti emocije ovog života, došle smo kroz njih učiti, došle smo praviti izbore zbog nauka koje smo osjetile ne koži.

I DRAGI MOJI TO NIJE GRIJEH, TO JE ŽIVOT. GRIJEH JE SEBE DRŽATI U PATNJI, RANAMA, KAŽNJAVANJU I SVEMU ONOME ŠTO JE SPREMNO OGLEDATI SE U LJUBAVI!

Izbore svakako pravimo, ali moje pitanje je „Kako bi bilo kada bi moglI iscjeliti prošle događaje i sa tim naučiti lekcije koje smo na nekom dubljem nesvjesnom nivou izabrali?

Dakle cilj mi je da vam pojasnim princip nastanka emotivnih rana u ranom djetinjstvu, periodu kada krećemo u osnovnu školu, tinejdžerskom dobu, dobu kada postajemo majke itd…

Tehnika koju ja koristim u poslednje vrijeme iscjeljuje sve čega se sjetim. To je jedna od najjednostavnijih energetskih tehnika koju želim pokazati i vama i biti vam podrška da iscjelimo svaki dio našeg bića.

Da bih vas upoznala sa ovom tehnikom potrebno je da zakažete svoj besplatan razgovor sa mnom i odlučite da li ste spremni pustiti neugodnost i stvoriti prostor za Ljubav.

 

 

Kako bih ti na moj način čestitala ovaj Dan Žene u tebi na svaku individualnu sesiju sa mnom koju zakažete danas odobravam 50% popusta.

Dakle:

Reiki sesija je umjesto 40 eura, 20 eura

Coaching sesija je umjesto 50 eura 25 eura

Energy Coaching sesija je umjesto 80 eura 40 eura

Da zakažete individualnu sesiju popunite formu ispod ovog teksta.

Da pročitate detaljnije o svakoj od seansi kliknite na

https://www.ghana-pokreni.me/Individualni-programi/

 

S Ljubavlju,

GhanaPodelite na | Podelite na

Prijavite se: