COACHING SESIJE

Ako imate ideju u kom pravcu želite da se pokrenete, treba vam dodatna podrška, želite da se riješite loših navika, otklonite blokade i unutrašnje konflikte- individualne Cocahing seanse su idealne za Vas!

Sada imate mogućnost da osjetite benefite koje uživaju neki od najpoznatijih imena poput Oprah Winfrey, Leonarda Di Capria, Serene Williams i drugih- na 1 na 1 coaching sesijama.

 

 

    Šta je to Coaching?

 

Coaching je proces u kojem partnerski odnos izmedju klijenta i coacha uz korišćenje specifičnih coaching tehnika, dovodi do otkrivanja i oslobadjanja lične mudrosti i snage klijenta te povećanja njegovih kompetencija za dostizanja ciljeva i vrhunskih postignuća.

To je proces efikasnog učenja koji dovodi do ličnog razvoja, uspješnosti u raznim segmentima života i zadovoljstva klijenta sopstvenim životom. Promjena koja se dešava tokom tog procesa odnosi se na promjenu u ličnim stavovima, načinu mišljenja, doživljavanju i ponašanju klijenta kao i njegovoj  sposobnosti da koristi tehnike i znanja stečena tokom  coaching  procesa za svoj  dalji  rast  i razvoj.

Uloga coacha je da pomogne klijentu da prepozna svoje ciljeve, da ih jasno definiše i fokusira u sebi one snage na koje treba da se osloni kako bi ih dosegao.

U prijatnoj atmosferi povjerenja i podrške, uz zagarantovanu diskreciju rezervišite termin za uvodni razgovor i donesite odluku o koraku koji će za vas biti odskočna daska.

Coaching sesije traju sat do sat ipo vremena po sesiji i u porsjeku je potrebno od 1 do 5 sesija po temi. Tema je ideja o tome na čemu želite da radite u toku coaching-a.

Cijena koučing sesije je 50 eura.

Napomena: S obzirom da ove sedmice slavimo prvu hiljadu pratilaca čime raste zajednica ljudi koji su svjesni značaja rada na sebi POSEBNA PONUDA(za one koji su dio te zajednice) je 50% popusta na koučing sesiju koju zakažete od 27.04 do 3.05 za neku od narednih sedmica. 

 

COACHING SESIJEPodelite na | Podelite na