O Ghani

Dragana Ghana Knežević

 

 

Diplomirani Inženjer Organizacionih Nauka, NLP Trainer & Coach, Reiki Majstor, Praktičar Meditacije, Tehnika disanja i iscjeljujuće plesne prakse „5 ritmova“.

Dugi niz godina je radila u operativnom i prodajnom timu mega jaht marine Porto Montenegro gde je imala priliku da kreira i postavlja operativne procedure i obučava timove na temu odnosa sa klijentima po najvišim standardima, nakon čega kao podrška i partner firmi „Energy House“ formira ogranak ove firme u Crnoj Gori te osniva svoju organizaciju „Ghana & CO“ posvećenu ličnom& profesionalnom usavršavanju ljudi u Crnoj Gori.

Dragana Ghana Knežević biće podrška na putu vašeg uspjeha. Ghana se proučavanjem ličnog i profesionalnog rasta bavi od 2010te kada pred kraj studija kreće sa proučavanjem NLP metode za lični i profesionalni uspjeh. Redovno od 2015te organizuje edukativne događaje na temu ličnog razvoja primarno na primorju Crne Gore, a posebno se kao NLP Trainer & Coach posvećuje i direktnom podučavanju i prenošenju svih stečenih vještina. Od 2016te godine organizuje i izvodi NLP internacionalno sertifikacione treninge u Tivtu (Porto Montenegro) i Herceg Novom (Lazure Marina & Hotel). Autorka je i mnogih besplatnih informativnih radionica kao i autorskih radionica "Energija cilja", "Pokreni energiju usjeha", „Igra štikle & đona“,“Oslobodi se negativnosti & prodiši“, „Upoznaj Koučing“ i mnogih drugih gdje kroz povezivanje principa i metoda za lični i profesionalni rast i razvoj pomaže pojedincima da spoznaju svoj pun potencijal i žive zdravo i ispunjeno na svim poljima. Kao NLP Trener&Coach i Reiki Majstor svedoči da su za realizovnje života kakav želimo sveobuhvatno i jasno definisan cilj i energija koja ga pokreće dve strane iste medalje i zato će i vama biti podrška na putu ostvarenja punog potencijala. Inicijator je i kreator brojnih edukativnih događaja na temu ličnog i profesionalnog rasta i razvoja inspirisana potencijalom koji se krije u svakom pojedincu.

Ghana je srećna supruga i majka jedne djevojčice.

 

 

O ghani Dragana Ghana Knežević