NLP Practitioner - ONLINE

Po prvi put ONLINE, internacionalno sertifikovani program NLP-a u Ghana & CO organizaciji, sa mnogobrojnim dodatnim vrijednostima i benefitima, održava se ove jeseni.

 

ŠTA JE NLP?

 

NLP (Neuro-lingvističko programiranje) je metodologija nastala proučavanjem najuspješnijih pojedinaca. Počevši od proučavanja karakteristika komunikacije, ponašanja i strategija razmišljanja najuspješnijih psihoterapeuta, a zatim i eksperata iz drugih profesija. NLP je nauka koja je našla svoje pokriće i primjenu i u biznisu, sportu, glumi, umjetnosti i bukvalno svakoj profesiji!

 

Ova metodologija zapravo pomaže da zaista upoznamo svoje preferencije, izvore motivacije, vrijednosti, uvjerenja, odluke i izgradimo sistem podrške sami sebi, pa se samim tim harmonični odnosi izgrađuju i na privatnom planu!

 

 

ŠTA JE NLP PRACTITIONER?

 

NLP Practitoner je razvojni trening na kome ćete u devet mjeseci naučiti izvrsnu komunikaciju, shvatiti šta je to što želite i naučiti da rukovodite sobom i ljudima. Pravi je izbor za sve one koji žele razvijati svoj lični i profesionalni život, jer uključuje tehnike i znanja koja omogućavaju ostvarivanje uspjeha u poslu i privatnom životu.

 

 

KAKO DA ZNAŠ DA JE NLP PRACTITONER ZA TEBE?

 

AKO ŽELIŠ SAZNATI KAKO:

 • svoje vizije i snove pretvoriti u stvarnost
 • ostvariti sve svoje ciljeve
 • promijeniti svoje neželjene reakcije u željene
 • kontrolisati svoja stanja
 • uspješno komunicirati sa ljudima
 • izgraditi odnos saradnje i povjerenja sa ljudima oko vas
 • upravljati stresom i konfliktima
 • uspješno pregovarat, prodavati, voditi projekte i sastanke
 • otkriti i promijeniti uvjerenja koja te ograničavaju
 • primjenjivati tehnike ličnog rasta i razvoja
 • biti dobar i inspirativan komunikator
 • upravljati svojim umom i osjećajima
 • imati sposobnost motivisati sebe i druge

 

AKO SI SPREMNA DA:

 • se opet zaljubiš u život, ljude i umjetnost komuniciranja svojih potreba i sebe,
 • da probleme preokreneš u prilike i težinu pretvoriš u lakoću,

internacionalno sertifikovani program NLP-a u Ghana & CO organizaciji sa mnogobrojnim dodatnim vrijednostima i benefitima je TVOJ PRAVI IZBOR ove jeseni!

 

Svi detalji o sadržaju edukacije po modulima, terminima, načinima i povoljnostima plaćanja, kao i sve što treba da znaš o ovoj edukaciji i treneru - nalaze se u brošuri koju možeš preuzeti ispod.

 

>> LINK ZA PREUZIMANJE PDF BROŠURE <<

 

 

NAČIN IZVOĐENJA:

 

ONLINE = putem ZOOM aplikacije, po unaprijed definisanim terminima u periodu od seprembra 2021. do aprila 2022. godine.

MODUL = 2 dana treninga - jedan vikend

NLP BASIC - 1. MODUL NLP PRACTITIONER EDUKACIJE se može pohađati zasebno

NLP PRACTITIONER se sastoji od ukupno 9 modula (9x2 dana treninga=18 dana treninga)

Na svake 3 do 4 sedmice, u prosjeku jednom mjesečno jedan VIKEND.

Vrijeme trajanja: od 9 do 16:30h

CIJENA:  Regularna cijena po modulu je 148 evra.  (za posebne povoljnosti klikni ispod za preuzimanje brošure)

*Termini NLP modula uvijek su unaprijed definisani, a konkretne termine za narednu grupu kao i najčešće postavljana pitanja naćićete po preuzimanju dokumenta klikom na sliku ispod!

 

 

PRIJAVI SE NA ONLINE NLP PRACTITIONER

 

Ukoliko si zainteresovana i želiš započeti NLP Practitioner edukaciju, potrebno je da se porazgovaramo i dodatno se upoznamo. Uz prijatan razgovor, odgovoriću na sva tvoja pitanja i zajedno ćemo postaviti očekivanja. 

Prijaviti se možeš putem prijavnog formulara ispod.

 

PRIJAVI SE NA ONLINE NLP

 

 

INTERNACIONALNO SERTIFIKOVAN PROGRAM

 

NLP Practitioner u izvođenju Ghana&CO je internacionalno sertifikovan program iza kojeg stoji IA-NLP organizacija iz Švajcarske. U Crnoj Gori postoje samo 3 licencirana NLP Trenera i Dragana Ghana Knežević je jedan od njih. Ovo je potvrda visokog standarda, ogromnog broja sati i iskustva u organizovanju i sprovođenju treninga na temu ličnog razvoja.

 

Link ka sajtu gdje možete naći ime Dragane Ghane Knežević je:

 

ia-nlp.org

 

 

NLP Practitioner - Online

 

 

Za one koji žele saznati više o modulima

 

Da bi najbolje, a opet sažeto, dobila predstavu i osjećaj za ovaj program, te oslušnula unutrašnji glas u vezi sa njegovim sadržajem, u nastavku pročitaj opis za svaki modul:

 

1. MODUL - Basic

Na NLP BASIC-u ili 1. modulu NLP edukacije dobijamo novu perspektivu svega, jer počinjemo da primjećujemo ogroman broj neverbalnih signala u komunikaciji, počinjamo da shvatamo prirodu naših reakcija i napokon da upravljamo istim!

Osim zanimljivih priča o nastanku NLP-a, istorijatu, osnivačima i pretpostavkama uspjeha dobijate znanje o tome kako prirodno ući u skladan odnos sa bilo kim preko puta nas!

Učimo o svijetu i sebi kroz detaljan pregled različitih komunikacionih tipova, učimo o tome šta naše neverbalno "komunicira" dok mi mislimo da ćutimo i naravno učimo kako maksimalno iskoristiti moć naših čula čime naša percepcija svijeta postaje obojenija, usklađenija, harmoničnija..

Radimo i na ciljevima po "receptu" najuspješnijih, i pomjeramo granice svojih vizija te postavljamo prve stepenice ka uspjehu po našoj mjeri.

 

2. MODUL - Vještine komunikacije

Na ovom modulu usavršavamo svoju tehniku prepoznavanja suptilnih promjena u neverbalnoj komunikaciji sagovornika.

Učimo da se uskladimo na svim nivoima tj. kroz riječi, intonaciju, izgled, pokrete i osjećaj sa svojim sagovornikom. Usavršavamo svjesno upravljanje dobrog odnosa sa svojim sagovornicima.

Razvijamo svijest o svojem trenutnom i željenom stanju te učimo i prve procesne vježbe.

Prva i jedna od najmoćnijih vježbi se upravo odnosi na "ubacivanje" sebe u stanje koje želimo u onim "kriznim" ili u situacijama u kojim jednostavno želimo više da uživamo.

Bilo koji osjećaj da nam manjka za postizanje bilo kog cilja - ovdje ćete prvi put doživjeti magiju.

 

3. MODUL - Koučing vještine

Treći modul je rezervisan za pritanja koja "raskrinkavaju" svaku iluziju, nedorečenost, dvosmislenost ili jednostavno nejasnoću.

Zbog toga što je svako od nas jedinstven i zbog toga što ipak postoje određeni parametri po kojima smo slični i različiti svako od nas u običnom govoru neke informacije nesvjesno "izvrne", "generalizuje", ili jednostavno ih se ni ne sjeti spomenuti tj."izbriše".

S obzirom da kompleksnost naše psihe obuhvata 6 osnovnih hijerarhijskih nivoa učimo da prepoznamo kako nam precizna pitanja pomažu da ne zalutamo u pogrešne zaključke, ne nagađamo i ne uđemo u konflikt samo zbog nesvjesnih procesa koje kroz ova pitanja osvjetljavamo.

Učimo i prve hipnotičke govorne obrasce poznatog Miltona Eriksona i zahuktavamo igru sa svojim čulima.

 

4. MODUL - Upravljanje emocijama

Na ovom modulu obrađujemu možda najzanimljiviju NLP temu - nesvjesno kodiranje informacija od kojeg zavisi kako određene događaje percipiramo. Događaj je neutralan dok ne preraste u doživljaj a to kako kreiramo doživljaje zavisi od opisa naših unutrašnjih predstava, od toga koliko dobro pamtimo kako i šta je neko rekao ali možda ponajviše od osjećaja koji imamo u svom tijelu.

 

I pazite šta?

Učimo kako da mijenjamo "kodove" - i kako da napokon počnemo da vrtimo "dobre" filmove u svojoj glavi. Najjednostavnije rečeno dobijamo daljinski upravljač za svoj um.

Temu feedback-a obrađujemo tako da kažemo iskreno kako se osjećamo i šta mislimo, a da u isto vrijeme sa osobom kojoj to iznosimo održimo fenomenalan odnos povjerenja.

I na kraju najslađe, uskačemo u "tuđe cipele" i radimo vježbu u kojoj jednu istu situaciju percipiramo iz potpuno druge "kože". I pazi šta... Čuda kao da postaju stvarna!

 

5. MODUL - Ciljevi

Ovo je modul koji mnogi zapamte dobro. Ovo je modul koji nam razbistri um na jedan potpuno oslobađajuć način.

Ovo je modul na kom učimo kako da ponovo pokrenemo kreativne vizije svoje budućnosti, a onda kada kreativnost naraste pravo je vrijeme da je pretočimo u konkretne ciljeve.

 

Znate ono "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari". E mi baš učimo kako da želimo i osjetimo kao da ciljevi već jesu naša stvarnost. Kako da razgraničimo naše od nametnutih ciljeva i kako da nađemo pravi i nepresušni izvor motivacije.

Bavimo se i temom nesvjesne percepcije vremena i pitanjem "Za šta imamo život, a ne za šta imamo ili nemamo vrijeme?"

Kako iz modula u modul idemo u sve kompleksnije i zanimljivije vježbe tako je za ovaj modul predviđena vježba koja lansira naš potencijal i talente do same fizičke realizacije svega zamišljenog.

 

6. MODUL - Liderske vještine

O uvjerenjima vam vjerovatno niko u osnovnoj školi nije pričao, a dokazano je da kreiraju našu stvarnost. Kako to?

Pa tako jer su uvjerenja nesvjesne pretpostavke o svemu što nas okružuje uključujući nas same, odnose, novac, uspjeh itd. Znate one fraze od "život je težak" do "vrijeme je katastrofalno" i "ja sam takva i to je to".

Na ovom modulu razotkrivamo šta sve imamo pothranjeno kao "realnosti" kako one koje su nam podržavajuće tako i one druge i najvažnije od svega učimo to da mjenjamo i kreiramo podržavajuća uvjerenja na svim nivoima.

Na ovom modulu otkrivamo (samo sebi) najintimnije uslovljenosti naših nesvjesnih destruktivnih obrazaca ponašanja.

Radimo i postavljanje ciljeva po Neuro Logičkim Nivoima gdje odlazimo do definisanja svih onih najbitnijih djelova nas, od ponašanja, sposobnosti do vrijednosti i uloga za konkretan cilj. Sve se slaže na svoje mjesto i nama postaje još jasnije šta tačno treba uraditi da bi postigli bilo šta u životu!

 

7. MODUL - Strategije kreativnosti

Kada smo savladali toooliko novih tehnika u komunikaciji, razumjeli napokon sebe i svoje "hirove", usaglasili se sa svim što smo željeli, prevazišli zamke u komunikaciji, naučili da "setujemo" svoj um na pozitivne ishode i postavili puno ciljeva sada svemu tome dodajemo IGRU!

Na 7.modulu učimo kreativnu strategiju genijalnog Walt Disney-ja!

Napokon dobijamo konkretan način ne samo kako da utišamo kritičara u nama već kako da prosperiramo sa tim unutrašnjim glasom, ali i kako pokrenuti sebe na realizaciji i sanjarenje!

Kroz ove vježbe dobijamo ulogu koju možda čitav život očekujemo da nam neko drugi da i dodjeli..i za kraj učimo kako i od PREGOVORA kako kući tako i na poslu napraviti magiju gdje svi dobijaju!

I sad se pitate, ima još nešto nakon ovoga?

 

8. MODUL - Energija i balans

Ima još... ni ne možete naslutiti i zato ću vam uvjek iz rukava vaditi po još neki džoker.

Na 8.modulu puštamo svo stečeno znanje da se slegne i otvaramo se nečem potpuno novom - najmoćnijim energetskim tehnikama koje će nas osloboditi emocionalnog tereta teških odnosa, spremiti da budemo u srži svoje biti uvijek i dati šire razumjevanje NLP tehnika kroz energetski pristup.

Razumjećete kako je vaše tijelo vaša mapa koja vas vodi do samoaktuelizacije. Prepoznaćete uzroke nekih tegoba kako emocionalne tako i fizičke prirode i najvažnije shvatićete kako je sve povezano - i kako ipak možemo uticati i na te "nevidjljive stvari" u stvom životu.

Um - tijelo - emocije: jedna cjelina.

 

9. MODUL - Sertifikacija

Deveti modul nam služi da objedinimo sva stečena znanja, utabamo još jednom put koji smo prešli i pripremimo se za nove nivoe kao i da proslavimo pređeni put, zastanemo, osvrnemo se i čestitamo sebi i drugima na postignutom.

Na ovom modulu polaznici kažu:

"Mislili smo da pretjerujete sa obimom i dubinom tema koje najavljujete, ali vi zapravo niste dovoljno detaljno objasnili koliko će značajan trag ova edukacija na nas ostaviti i šta će se pokrenuti".

 

Bilo kako bilo, sa NLP edukacije čovjek izađe osnažen iznutra, motivisan, usmjeren i usavršen kako za poslovne tako i privatne uspjehe. Zato baš tebi koja/koji ovo čitaš želim dati vjetar u leđa da bi zajedno uživali u uspjehu koji nas čeka!

Važna informacija je da ovo nije "samo" edukacija, ovo je "alat za srećan život" i edukacija za čitav život jer se integracija nastavlja dok ne izgradmo naš idealan životni stil u kojem ostvarujemo sve što slobodno zamislimo!

 

 

Često postavljana pitanja

Ukupna cijena edukacije je 1.332 evra. Iznos se može uplatiti odjednom ili u ratama.

 • Da saznate više o načinima plaćanja, povoljnostima i postojećem popustu, preuzmite našu brošuru.

Trening se sastoji od predavanja, praktične primjene kroz vježbe i razmjene utisaka. Ideja je da sve naučeno primjenite već na licu mjesta uz podršku i nadzor trenera kako biste sa treninga otišli sa već testiranim rješenjima.

Prvi modul, NLP Basic, moguće je odslušati zasebno. Nakon toga se moduli međusobno nadovezuju, s toga se ne mogu odvajati i slušati posebno.

Ukoliko preskočite neki od modula, možete normalno nastaviti edukaciju sa svojom grupom. Preskočeni modul možete posle nadoknaditi sa narednom grupom u Tivtu, Herceg Novom ili online.

Naše grupe sačinjene su od maksimalno 20 ljudi, čime svako od polaznika dobija priliku da postavi sva pitanja i riješi nedoumice. Takođe je i trener u mogućnosti da se posveti svakom polazniku i da prati njegov razvoj.

Sertifikat koji dobijate nakon sertifikacije je priznat od strane internacionalne NLP asocijacije sa sjedištem u Švajcarskoj. To znači da, ukoliko budete željeli, vaše NLP edukacije možete nastaviti bilo gdje u svijetu. Sertifikat je na engleskom jeziku.

Da, rate se isplaćuju u dogovorenoj dinamici, a module koje preskočite imate priliku odslušati sa nekom narednom grupom ili online.

Možete ih iskoristiti kroz bilo koji drugi aktuelni porgram u organizacji i izvođenju Ghana&CO.Podelite na | Podelite na

Prijavite se: