ENERGETSKI KOUČING / ENERGY COACHING

Individualni rad - najkonkretnije iz NLP-a i Reikija u službi Vas

 

Da li je za Vas Energy Coaching?

 

Ako osjećate kao da se vrtite u krug, ne dobijate rezultate koje želite, osjećate iscrpljenost, želite da se riješite neželjenih navika, otklonite blokade i unutrašnje konflikt.

 Ako znate da ste stvoreni za više i za bolje! Ako želite konstruktivan razgovor sa jasnim smjernicama, emocionalnu i mentalnu podršku na jedan potpuno novi način, uživo ili na daljinu...

ILI

Ako znate odakle kreće nezadovoljstvo, ili ako želite da otkrijete te lavirinte emocionalnih uslovljenosti, želite da razumijete bolje sebe i probudite motivaciju te lakoćom osnažite svoju autentičnost

Energetski koučing je za vas!

 

Energetski koučing predstavlja kombinaciju energetskog tretmana Reiki metodom i Koučing sesije odnosno razgovora i mentalnih vježbi.

U praski su se ove sesije pokazale kao najdjelotvornije i njih je birao najveći broj mojih klijenata.

Kombinacija svih mojih znanja u okviru individualnog rada kroz ove dvije metode namjenjena je onima koji su donjeli odluku za sebe i na tom putu znaju da zaslužuju najbolju podršku.

 

ENERGETSKI KOUČING

 

Šta su metode koje koristim u Energy Coaching-u?

 

Reiki je metoda iscjeljivanja tradicionalne medicine, koja se u svijetu odavno koristi uporedo sa klasičnom medicinom. Omogućava da ja kao Reiki Majstor Terapeut  kanališem veliku količinu kreativne, životne energije koja se nalazi svuda oko nas i da je emitovanjem kroz svoje dlanove usmjerim u sfere vašeg života gdje želite napredak. Reikijem se naziva Univerzalna Životna energija.

 

Koučing je proces u kojem partnerski odnos izmedju klijenta i coacha uz korišćenje specifičnih coaching tehnika, dovodi do otkrivanja i oslobadjanja lične mudrosti i snage klijenta te povećanja njegovih kompetencija za dostizanja ciljeva i vrhunskih postignuća.

 

Kako se izvodi Energy Coaching?

 

U prijatnoj atmosferi povjerenja i podrške, uz zagarantovanu diskreciju rezervišite termin za uvodni razgovor u kojem ću sa Vama potpuno besplatno definisati temu vašeg trenutnog puta razvoja

Energetski koučing sesije traju sat i po do dva sata po sesiji i u porsjeku je dovoljno 3 sesije po temi.

Tema je ideja o tome na čemu želite da radite u toku koučinga.

Besplatni uvidni razgovor kao i sama Energy Coaching sesija odvija se preko Viber aplikacije.

Sastoji se iz dva dijela:

1.dio se odnosi na Koučing razgovor(od sat do sat ipo)

2.dio se odnosi na Reiki sesiju koju radimo u tišini bez priče

Nakon Koučing razgovora imaćete definisanu temu i jasan pravac, pobuđenu vjeru, smisao vašeg izazova i put do cilja.

Nakon Reiki sesije dobićete još jači osjećaj kretanja pravim putem kao i obješnjenje o stanju vaših energetskih centara koje ću vam povezati s postavljenim ciljem kao i smjernice za dalji napredak.

 

Najčešće teme su teme koje se tiču razumijevanja i transformisanja emocija i rezultata koje u životu postižemo bez obzira da li se radi o partnerskom odnosu, odnosu sa djecom, ili poslovnim  kontekstima odnosa. Proces prihvatanja, pronalaženja uzroka i osjećaj da smo došli do rješenja je put kojim se krećemo tokom razgovora, dok je relaksiranje i osnaživanje emocija proces na kom se radi bez razgovora uz prijatnu Reiki muziku tokom Reiki tretmana.

 

Šta možete očekivati od Energetskog koučinga?

 

Prepoznaćete svoje ciljeve, jasno ih definisati i fokusiraćete se na one snage u sebi na koje treba da se oslonite kako biste dostigli postavljene ciljeve. Omogućićete sebi uravnotežavanje i izjednačavanje energije tijela, razumjećete zašto u nekim životnim situacijama patite i kako se misaoni procesi oslikavaju na emocije i dalje na odnose i uspjeh generalno. Osnažićete osjećaj ispunjenosti pozitivnim energijama i tijela i duha, smanjićete stres i osiguraćete iscjeljivanje posledica stresnih stanja, oslobodićete energetske blokade i negativne energetske utiske, iscjeliti sve povrijeđene dijelove vas , doprinjećete samopouzadnju, sigurnosti, povjerenju i slobodnom samoizražavanju.

 

Koja je cijena Energy Coaching-a?

Cijena Energy Coachinga je 80 eura, dok je za Ghanine polaznike NLP edukacije i u slučaju promo perioda 60 eura.

 

Kako zakazati svoju Energy Coaching sesiju?

 

Zakažite svoj Energy Coaching slanjem upita na

email ghana@ghana-pokreni.me

ili pozivom na

067 367 390

 

Dragana Ghana Knežević - Reiki Master Terapeut i NLP Kouč

 Podelite na | Podelite na

Prijavite se: